Buna seara,
Nu credeam ca va trebui vreodata sa consult un avocat in aceasta situatie, dar nu e prima data cand imi dau seama ca "niciodata sa nu spui niciodata".
Pe scurt, povestea mea e asa, fiica mea a mers la supermarket cu nepoata mea si nu pot sa mi dau seama ce le au indemnat, au furat cate o placa de 200 ron fiecare, bineinteles, au fost prinse, sesizata politia duse la sectie, au dat declaratie, au recunoscut si au lasat numerele de telefon pentru a fi chemate pentru o alta declaratie pe care o vor da in fata unui procuror.Nu mai spun ca nepoata mea urma sa se inscrie la scoala de politie, ceea ce cred ca nu mai e posibil.Ce urmeaza si ce ar trebui sa facem, ele au 20 si respectiv19 ani. Sunt disperata, va rog sa ma ajutati cu informatii.
Va multumesc anticipat.
ce spuneti dvs. este corect, insa ma indoiesc ca personalul de la academia de politie va sta sa caute prin miile de dosare aflate in arhiva parchetului.
ar putea sa astepte pana se prescrie amenda administrativa si dupa aceea sa-si incerece norocul la o incadrare directa in MAI, durata de scolarizare mult mai mica si ,deci, timpul de verificat mult mai mic decat la academia de politie (4 ani)
Norocul dvs. este ca nu exista deocamdata o baza computerizata pentru evidenta dosarelor penale.
Dosar penal
classicsoul77
Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)