avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Multumesc mult pentru raspuns!
La punctul 4 nu am inteles exact...adica sa am astept la ce am spus eu adineauri la punctul 4?:O
...daca partile nu se inteleg atunci se poate cere instantei sa constate nulitatea c.i.m.0ului insa aceasta va produce efecte pentru viitor !!! ( deci nu pentru ceea ce a fost :P)
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
ctynn, utilizator
oops...:slap::hammer: am inteles, multumesc mult:kissing:
am o intrebare
fosta firma angajatoare apartine de ramura transporturi, eu din cate am vazut ccm la nivel ramura transporturinu spune nimic cum ca aceste salarii compensatorii se acorda in functie de vechime...asa este???? nu stiu ce e specificat in cel la nivel de unitate..... dar daca nu e specificat in cccm la nivel de ramura se ia in considerare cel de la unitate? si cum pot totusi sa conving instanta sa mi le dea? eu am lucrat 3 luni doar....:hm:
iar daca pierd procesul trebuie sa platesc cheltuilile de judecata ale avocatului paratei?
multumesc frumos pentru amabilitate si rabdare

Alte discuții în legătură

Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)