avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general scadenta pe facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

scadenta pe facturi

Exista vreo lege care ma obliga sa trec scadenta pe facturi? Daca intr-un contract de prestari servicii incheiat intre doua societati comerciale nu s-a specificat scadenta pentru facturile emise, trebuie sa trec vreo scadenta sau nu pe facturile pe care le emit? daca sunt obligat de lege sa trec data scadenta pe facturi, va rog sa-mi dati legea unde specifica acest lucru.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dan.dan , utilizator 13:59, 20 Martie 2010
sorry, am citit regulamentul, insa uitandu-ma la vremea frumoasa de afara, am apasat din greseala raspunde in loc de edit
incerc sa adun cat mai multe informatii ca pe viitor sa nu mai fiu in necunostinta de cauza. in felul acesta poate imi aleg mai bine juristii, contabilii ale caror limba momentan nu prea mi-e familiara.
multumesc mult pentru lamurire si revin la o problema ridicata mai devreme.
daca n-am scadenta specificata in contract si vreau ca pe facturi sa apara 15 zile, e vreo problema atata timp cat facturile mi se intorc semnate si stampilate de catre beneficiar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avasuri de la clienti sanducatanas sanducatanas Am un client care in contul unor viitoare livrari de marfuri mi-a virat prin banca o suma de bani sa zicem 10.000 lei.Cum inregistrez in contabilitate aceasta ... (vezi toată discuția)
Obligatii operatori cablu tv - periodicitate facturare ionutdediu ionutdediu Buna ziua, Operatorii cablu TV au obligatia de a trimite lunar factura clientilor? Ce prevedere legala reglementeaza aceste aspecte: - periodicitatea ... (vezi toată discuția)
Plata unui bilet la ordin. florinx63 florinx63 Un contract se poate plati numai pe baza lui sau trebuie sa fie emisa si o factura la acel contract. Daca pe biletul la ordin la rubrica : \"Valoarea ... (vezi toată discuția)