avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat fara probe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat fara probe

Am fost implicat acum 5 ani ,student fiind ,intr-un "grup organizat" care se ocupau cu fraude pe internet! Eu nu am facut nimic altceva decat sa scot 200 dolaro usa ptr o cunostinta si m-am trezit ca fac parte dintrun grup org.in motivatia jud apare totul grupat si nu face referire personal si individual la mine si in tot dosarul nu exista nicio proba care sa duca la faptul ca as fii vinovat cu ceva !din declar martorilor , a celor sub acoperire ,perchezitie .....nimik!sunt foarte frustrat ca nu ma asculta nimeni si ma simt neputincios .dosarul este facut de procurorul Romaniei pe cand era in functie la Sb.cui ma pot adresa si ce pot face in acest caz???........Pot face acest lucru chiar daca s-a pronuntat decat Tribunalul Sb si urmeaza Apelul la Alba Iulia ? Pot depune de acum plangere la Strasbourg???
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ContSters136988, utilizator
In primul rand trebuie sa va puneti la punct apararea, deoarece in apel sunt admise orice fel de probe la fel ca si in judecata in fond aveti sanse foarte mari sa cereti administrarea de probe in favoarea dumneavoastra. Mai mult de atat in propriul apel nu vi se poate agrava situatia. In practica instantele de apel, schimba solutiile date in prima instanta destul de des intalnit si mai ales in favoarea inculpatului.
Insa pregatiti-va temeinic apararea.

Av. Todorese Doina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea deciziei unui prim-procuror pop sorin pop sorin Buna Scurt si la subiect: eu, in calitate de petent fiind nemultumit de decizia organului de cercetare penala si al procurorului, am contestat rezolutia ... (vezi toată discuția)
Tot despre denuntul calomnios georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Prin februarie am avut un incident cu politia din Dambovita, in sensul ca am fost retinut si condus la sediul politiei de catre un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Actiune la c.e.d.o. dmh dmh rog raspuns argumentat: - se admite o actiune la C.E.D.O. pentru incalcari ale Conventiei savirsite de Statul Roman inainte de Revolutie, sau doar pentru cele ... (vezi toată discuția)