ausfahrt a scris:
@carol_lorac: =D>
Ori va faceti ca nu intelegeti ,ori chiar nu intelegeti.
Mai cititi odata ce am spus : 1) mucegaiul se produce "intre perete si polistiren" .Ce treaba are cu tencuiala ,plasa etc Dvs stiti..
2) Confundati instalatiile de ventilare cu cele de climatizare,merele cu perele, si fizica cu politica..
3) La ce instanta ma pot adresa cu o plangere tehnica stimate domn ? Poate la Inspectoratul de Stat in Constructii (care avizeaza autorizatia de construire si verifica proiectul) sau Disciplina in constructii (care verifica respectarea autorizatiei de construire ) ? Sunt doua institutii la fel de corupte ca si primaria ! Egal cu ZERO !
Eu inteleg ca suntem obligati sa acceptam mizeria numita 'reabilitare termica' pentru ca ne obliga legea si vointa majoritatii . Si cu asta am raspuns initiatorului topicului. Traiasca Dorel !
1) ma refeream la diferenta coeficientilor de dilatare dintre materiale, nu la mucegai. si faceam referire la faptul ca exista diferente intre cei ai polistirenului si adezivului (desi mai corect era sa spuneti cu ai peretelui, adezivul lucrind dupa cum vrea peretele, nu invers), cit si intre cei ai poilistirenului si plasa, respectiv tencuiala peste plasa .... rezultind implicit ca s-ar putea rupe polistirenul la exteriorul izolatiei
daca s-ar pune adeziv pe toata suprafata placii nu ar mai avea unde sa se produca acest mucegai
2) inclusiv in instalatiile de ventilare apar acele bacterii daunatoare. tocmai din aceasta cauza au fost create mai apoi instalatiile de ventilare, tratare a aerului si climatizare
3) in instanta puteti cere anularea acelei lucrari, dar trebuie sa dovediti ca este valabil ceea ce am subliniat mai jos, in text
Art. 26. - Daca o hotarare a adunarii generale este contrara legii, statutului sau acordului de asociere a asociatiei de proprietari ori este de natura sa produca daune intereselor proprietarilor, acestia pot ataca in justitie respectiva hotarare, in termen de 45 de zile de la adoptarea acesteia. Actionarea in justitie nu intrerupe executarea hotararii decat in cazul in care instanta dispune suspendarea acesteia
daca ati fi citit cu atentie legea 230/2007, sigur gaseati acest articol. dar preferati sa comentati aici, pe forum, decit sa mergetisi sa va sustineti punctul de vedere in instanta ;)