avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate „Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat

Activitate „Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat

Bună seara.

Singurul demers pe care îl aveți la îndemână este contestația la executare.

Pe portalul instanțelor nu mai apar dosarele de încuviințare, de aceea nu puteți identifica dosarul.

Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, pentru că un astfel de demers în instanță este de un grad ridicat de dificultate și aveți un termen scurt, de numai 15 zile, în care il puneți efectua.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Bună ziua.

Aveți mai multe demersuri la îndemână, printre care și acțiunea în instanța civilă.

În ceea ce privește plângerea penală, dacă ați depus-o direct la poliție, v-ați îngreunat singur situația, fiindcă va trebui trimisă la unitatea de Parchet competentă, în vederea desemnării unui procuror de caz și, ulterior, se va retrimite la un lucrător de poliție numit de procuror, pentru efectuarea cercetărilor. Cel mai corect era depunerea plângerii direct la Parchet.

Cel mai bine este să vă angajați un avocat, tocmai din cauza acestor aspecte tehnice, care pot crea dezavantaje în demersurile pe care le desfășurați. Plătiți un onorariu, este adevărat, însă toate cheltuielile pe care le faceți în soluționarea speței dvs., îi veți putea recupera la final.

Astfel, sfatul meu este să mergeți la un avocat, chiar și doar pentru o consultație, pentru a stabili strategia și demersurile le care le veți întreprinde în continuare, în vederea soluționării situației cât mai favorabil și într-un termen cât mai rezonabil.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius.
Nu. Dosarul se va judeca tot de către instanța militară. Sfatul meu este să-și angajeze un avocat, pentru o rezolvare a situației cât mai favorabilă.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Bună ziua.

Puteți face demersuri, prin instanță, însă vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, care să stabilească strategia corectă și care sunt demersurile necesare, în funcție de situația dvs concretă și actele existente.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Vi s-a mai răspuns la întrebare. Vă puteți angaja un avocat, pentru a fi reprezentat și ajutat corespunzător, în dosarul penal în care ați fost pus sub inculpare.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Vi s-a spus deja de către 2 avocați, că situația dvs. va forma obiectul unui dosar penal, în care se vor analiza mai multe infracțiuni, fiind aproape exclus un rezultat negativ. Este la aprecierea dvs. când vă angajați avocatul, însă cu cât îl angajați mai repede, vă creșteți semnificativ șansele ca soluția dispusă în dosar să fie una cât mai favorabilă dvs.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Răspuns la discuția Bună ziua caut sa am un avocat.
Bună ziua.

Desigur. Atât eu, cât și oricare dintre colegii avocați consultanți pe acest forum, vă putem ajuta, însă ar fi bine să fi expus și speța dvs.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Răspuns la discuția uzucapiune
Bună ziua.

Există posibilitatea de a formula o acțiune în instanță, însă este o acțiune complexă, care trebuie întemeiată în drept și pe alte instituții, nu doar pe uzucapiune.
Astfel, ar fi bine să vă angajați un avocat, care să vă sprijine în demersurile ce urmează să le efectuați.
Acesta este un forum unde fiecare dintre consultanți oferă sprijin în mod gratuit, în limitele timpului și în funcție de domeniul în care este specializat. Pentru rezolvarea în sine, a speței dvs., trebuie să vă adresați personal unui avocat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Bună ziua.

Aveți motive reale de ingrijorare și, având în vedere cumulul de infracțiuni săvârșite în concurs, vă sfătuiesc să vă angajați un avocat.

Cu stima, av. Hulea Ionuț-Marius
Nu, dar așa cum v-am spus anterior, vă trebuie un avocat, care să vă ajute în demersuri.