As dori sa stiu daca exista posibilitatea separarii minorilor cu varsta mai mica de 8 ani in cazul divortului? Vreau sa mentionez ca mama detine o locuinta proprie dobandita inainte de casatorie,are potential financiar pentru cresterea ambilor copii si nu doreste separarea lor.(tatal solicita ca unul din monori sa ii fie incredintat).
as dori sa desfasor aceasta activitate , detin un srl dar am alt obiect de activitate ,as dori sa stiu ce cod caen trebuie sa autorizez ?ce conditii trebuiesc indeplinte pentru a obtine carnetul de producator?ce avize imi sunt necesare?de unde se obtin cantarele metrologice?este necesara rezervare la osim pentru o reclama comerciala?
Buna ziua
Tatal meu este pensionat medical si as dori sa stiu daca devine actionar in firma si este afectat statutul de pensionar ?influenteaza cu ceva acest lucru?
Ea este in tara intr-un alt judet si nu doreste sa vina (nu i se permite acest lucru de la servici)pentru depunerea actelor dar o imputerniceste pe mama ei ,nu va avea loc un proces ,mergem la primaria la care ne-am casatorit nu la tribunal,am inteles ca se poate si asa ,vroiam asa fiu sigur ca este posibil acest lucru si cu procura pt mama ei .
In ce consta o procura speciala ,ce anume trebuie mentionat in ea ?
Va multumesc anticipat
Fratele meu sa casatorit cu o doamna dintr-un alt judet ,nu au copii si ambii sunt de acord sa divorteze problema este ca ea nu doreste sa vina pentru depunerea actelor la primaria care a oficializat casatoria(spunand ca nu are timp)dar este dispusa sa ii faca mamei ei o procura pentru a depune actele .Este posibil acest lucru se poate imputernici o alta persoana?
va multumesc
De putin timp un bun prieten a infiintat o societate si doreste sa deschida un magazin cu produse pentru copii ,a achizitionat hainute de la carrefour din cele aflate la promotie unele marca tex altele disney ,le poate revinde ulterior sau este obligat sa detina franciza lor?
este un anumit termen de depunere sau le pot depune in primele zile din iulie odata cu situatiile trimestriale?(au fost eliberate ieri 10.06.2010)
Astazi voi lua actele de la reg comertului pt suspendarea activ ,este necesar sa merg cu ele la Anaf pentru a le inregistra sau le transmit ei ,avocata imi spune ca trebuie sa merg cu ele in termen de 15 zile de la elib ,nu voi depune acea cerere pt derogare privind situatiile ,nu am avut salariati ,si nu stiu daca este necesar sau nu sa le duc ,am sunat dar mi-au raspuns evaziv ,aveti idee care este procedura Reala?
Pentru primul trimestru am platit impozitul minim (forfetar) la martie , as dori sa stiu daca suspend activ firmei in cursul acestei luni sau cel tarziu luna viitoare va trebui sa platesc forfetarul si pentru cel de-al doilea trimestru(fiind luna iunie)?