banca a cesionat pur si simplu creanta pe care o are asupra debitorului... cu drepturi si obligati.. daca banca nu a vandut bunul respectiv, si nu a recuperat bani, acum este problema firmei sa se ocupe.
nu sunteti obligat nici macar sa mai mergeti acolo, timpul costa, la fel si drumul
faceti acte de donatie si nu mai declarati nimic, nu merge ?
incepem, si eu am patit.o, pe la mai toate gasesti la pompa si alte lichide in loc de benzina... ce actiune am putea face? ca nu ne baga nimeni in seama ..
primele rate sunt in principal dobanzi...
da, o cam luati de la capat.
de la 12.000 puteti ajunge foarte usor la 20.000 si tot asa.. au tendinta sa capitalizeze dobanda, sa mareasca debitul principal iar astfel dobanzile vor fi din ce in ce mai mari..
-odata prescriza datoria orice plata ulterioaza in orice cuantum nu reinnoieste sub nici o forma termenul de prescriptie.
.
- chiar daca au trecut ~7 ani in care dvs nu ati platit nimic datoria poate sa nu fie prescrisa, mai sunt si alte actiuni pe care creditorul dvs le poate face pentru al intrerupe sau al innoi.
puteti, in temeiul legi 677/2001 sa le solicitati, in scris, sa nu va contacteze decat la un anumit nr (nr care sa fie si bun si la care sa va gaseasca), le puteti cere lamuriti si la acel termen de prescritie, si la dreptul lor de a va solicita suma respectiva, modul de calcul etc
pai nu le interzice nimeni sa sune la un vecin al dvs daca au un scop legitim, si dvs puteti suna la cine doriti si la ora doriti.
problema este insa sa vedeti ce fel de informatii le sunt tranzmise vecinilor dvs.
daca vreti sa scapati de ele luati legatura cu ei si oferitile nr dvs.
PS. stergeti denumirea firmei din msj dvs
autorul moral nu raspunde din punct de vedere legal...sau asa stiu eu.
punem problema altfel, daca motorul vedea la 5 min si din neatentie se lovea de BMW tot dvs erati vinovat pt ca provocaseti un accident acolo. vina ii apartine.
stati cu ochii pe ei sa vedeti cum pun problema in dosar sau luativa un avocat care sa va asiste.
cautati sa ajungeti la o solutie amiabila... mi se pare cam mare suma.. ce ia facut ? la cusut de la cap la coada...1200 lei dam si pt un om la o operatie.
eu cred ca incearca sa scoata si ea un ban