avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin Petrehusi

Activitate Sorin Petrehusi

Răspuns la discuția Taxa de timbru
pai trebuie evaluat pamantul ...
veeti cat valoreaza cele 5 ha si calculati 3% din suma respctiva
da trebuie formulata o plagere prealabia catre parcetul de pe langa judecatoria X
pentru nerespectarea hot judecat art . 271 Cod Penal
e buna si sesizarea politiei dar nu e destul
puteti sa il revendicati invocand uzucapiunea de 30 ani
ar fi indicat sa consultati un avocat
plangere prealabila pt tulburare de posesie si se depune la parchetul depe langa judecatoria in raza careia se afla panantul sau in care domiciliati nu la tribunal
dar va trebuie o expertiza tehnica sa dovediti ca va foloseste abuziv terenul si martori
daca nu merge puteti incerca pe parte civila pt granituire
succes!
facand abstractie de la partea juridica, atatea contracte si complicatii eu zic ca daca plecati amandoi si nu i-ti respecti contractul pt ca nu o sa iti permiti sa platesti pe vara eu cred ca singurul lucru pe care il pierzi o sa fie garantia de 200 euro sau cat ai dat

pe de alta parte nu prea ai cum sa il obligi pe colegul de apartament sa incheie nici un fel de contract si ar fi mai bine sa cadeti la mica intelegere cum ar fi bine sa il anunti si pe proprietar cu ceva timp inainte si sa va intelegeti fara atatea complicati
daca nu iti respecti contractul nu prea cred ca o sa te dea in judecata deoarece dupa cum ai zis nu este declarat la finante deci nu plateste impozit si o sa-l sanctioneze si pe el daca se sesizeaza
parerea mea!
Răspuns la discuția renuntare la mostenire
fratii sau surorile tatalui apar numai daca nu are mostenitori directi
Răspuns la discuția case nationalizate
pai ar fi bine sa intre in posesie in primi 3 ani aopi intervine prescriptie extintiva
casa o pierde mai greu dar o sa intre in legalitate mai dificil
puteti obtine orice informatie referitoare la caz din dosar si puteti optine si timp pentru studiu ca ati renuntat la avocat sau pt motiv ca aveti alt avocat, in fine o sa stie el
ar trebui sa primesti o camera la intelegere intre parti, da canu sa te despagubeaca contravaloarea parti din casa care vi se cuvine in bani sau tren dupa cum ati mentionat ca doriti
pai faci o cerere la judecatorie de defacere a contractului de vanzare-cumparare pe motivul ca mama dv nu a avut discarnamant si era sub interdictie si a semnat actul fara reprezentantul lega curatot, tutore etc .
dovada raportul de expertiza medico-lega si o dovadaca era sub interdictie daca aveti asa ceva
si ar trebui sa fie destule sanse de reusita