avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Evaluator Petrescu Cezar

Activitate Evaluator Petrescu Cezar

Răspuns la discuția plafon tva
Nu calculati cifra de afaceri la 35.000 euro de azi, ci la cursul de 3,3817 lei/euro cat a fost la data aderarii la comunitate. In aceste conditii plafonul este de 118.360 lei (sper ca am calculat bine).
Răspuns la discuția Legea 10
Doar ca din pacate un proces pe obligatia de a face, in instantele din tara noastra poate dura ani de zile.#-o Poate intre timp se impiedica cineva si de dosarul dumneavoastra.
D-na Cazacu, daca nu ma insel prima instanta competenta este Judecatoria Sector 1 unde sunt cateva sute de dosare pe aceeasi tema.
Răspuns la discuția revaluare-plata taxa impozit
Depinde de drepturile pe care cei doi asociati le-au dat administratorului societatii.
Răspuns la discuția revaluare-plata taxa impozit
Din cate stiu eu, nu aveti nevoie de nici o hotarare. Pur si simplu se face reevaluarea cladirilor care se inregistreaza in contabilitate si se opereaza eventualele diferente +/- fata de valoarea inscrisa. Un raport de evaluare impreuna cu declaratia anuala il depuneti la directia financiara de care apartineti si pe care il semneaza administratorul societatii.
Pentru teren nu era necesar sa faceti reevaluarea, deoarece terenurile au alt regim de impozitare. Asa, verificati daca in raportul de evaluare expertul a separat valoarea cladirii de cea a terenului.
Răspuns la discuția Prescriere datorie
Vor intra dar numai peste trei ani de la data emiterii facturii. Daca nu faceati plata din 2010, va apropiati de termenul de prescriptie. Asa, mai aveti de asteptat pana in 2013 iar pana atunci va pot actiona in instanta.#-o
Discuție OUG 119/2007
Am depus o somatie de plata conform OUG 119/2007 la Judecatoria sector 1 si am primit termen peste cinci luni.:O#-o#-o#-o Somatia de plata nu se judeca la urgenta?
Finantele nu scot firme la licitatie ci bunurile sechestrate ale firmelor cu datorii. De gasit, le gasesti in SEAP pe siteul www.e-licitatie.ro
La noi arice este posibil. Normal ar fi fost sa va spuna in ziua cand ati platit care este suma intreaga datorata, adica debitul plus majorarile.
Dupa parerea mea, fiecare profesie liberala (sau majoritatea), tocmai pentru a apara patrimoniul profesional, au introdus obligativitatea asigurarii profesionale, in anumite cazuri impunand chiar limite minime de asigurare. Aceste limite pot fi impuse la fel de bine si de catre angajator sau cel cu care contractezi anumite servicii.
Am omis sa va spun ca exista o hotarare a asociatilor (erau 2 asociati) prin care se stabileste radierea societatii si impartirea patrimoniului in mod eval (active si pasive).