avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate visilean ionela

Activitate visilean ionela

Discuție alt domiciliu
buna ziua...eu am domicilul in botosani si copilu sa nascut in constanta ..actele pt indemnizatie si alocatie unde trebuie depuse?stau acuma in constanta dar nu am viza ca stau cu chirie
si eu am depus o cerere pentru acest salariu,dar nu stiu cand si cum mil vor da sau care e durata acordari/? ,ei stiu cum calculeza eu nu am cum sa verific la contabilitate,poate sa ma pacaleasca sa nu-mi dea?
am intrat in concediu maternal pe 14 iunie,am nascut pe 5 august...,intrebarea mea este...cand se intra in postnatal din ziua in care am nascut (cele 42 zile ...)?trebuie sa-mi termin tot concediu prental si postnatal si apoi sa-mi depun actele pentru indemnizatia de crestere a copilului?in cazul asta, pana cand as mai sta in concediu?
buna ziua...am nascut acum doua saptamani,si asi vrea sa stiu daca trusoul al pot lua si alocatia din judetul de unde sa nascut copilul eu avand domiciliul in alt judet pe buletin ,?2.ce acte ar trebui ?3.am dreptul la trusou?
buna ziua as vrea sa stiu daca se mai acorda trusoul pentru nou nascut si ce drepturi banesti mai au mamele care nasc anul acesta...
buna ziua..va rog sa-mi spuneti si mie daca imi pot lua concediu fara plata 11 zile....sunt insarcinata si am avut pe luna mai 14 zile medicale si vreau pana la sfarsitul luni concediu fara plata..se poate?am 18 luni de munca pana in prezent....
daca vreau sa primesc bani de indemnizatie la alt domicilu cum fac...dupa nastere vreau sa plec ...dar pe buletin adresa mea este in moldova nu in oras.. cu toate k am muncit in oras...cum fac sa primesc si alocatia si indemnizatia la adresa din buletin .?
vreau sa stiu dupa cat timp se acorda bani pentru crestere copilului..indemnizatia
buna ziua ,lucrez l romtextil 12 cu 24 cu ,acum o luna luam bonuri dar ni leau taiat ...acum 2 zile ne-a anuntat sefa ca o sa scada salariile ca nu sunt comenzi,deci eu am pe cartea de munca 600 ,cat sa ne scada ,ce pot face daca lor nu le mai merge fabrica si nu ne da in somaj cred ca nu vor sa o inghida ,lucram pe stoc...mai da cate uu afara din diferite motive,ce facem noi ca angajati,ca nu putem trai cu 600 ,inaite ajungeam la 1000 plus bonuri ,au dreptu sa ne taie salariile...daca eu vreau somaj cum fac unde sa ma duc,,,sau trebuie sa declare ei firma in faliment..va multumesc
buna as vre sa iau si eu concediu risc maternaln deoarece la mine la firma nu am loc special pt gravide lucrez 12 cu 24 stau numai in picioare...daca imi acorda medicul meu concediu mai trebuie dus la med munci trebuie atatea acte?multemesc