avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate florea maria

Activitate florea maria

Discuție CFP
Ca sa beneficiez de sporul CFP INCEPIND CU DATA DE 01 11 2011 ,CE PROCENT SE ADAUGA LA SALARUL DE BAZA.
Lucrez la o institutie publica de stat si as vrea sa stiu pina la ce suma se poate face plata cu numerar din caserie pentru bunuri si servicii (bonuri materiale,combustibil) si daca se poate va rog sa imi spuneti si temeiul legii prin care iti da dreptul sa faci platii numerar prin casa. Va multumesc.
incepind cu 1 feb.2011 am trecut intr-o alta transe de vechime mai exact am 20 ani lucrati as vrea sa stiu la care salar de incadrare se calculeaza noua transe de vechime la cel din ianuarie 2010 la care se aplica diminuarea apoi majorarea.
as dori sa stiu daca intr-o institutie de stat este un standard la abonamentele de telefonie s-au abonamentul poate sa fie nelimitat si sa consumi cat vrei
o persoana are preaviz de 15 zile,si persoana are dreptul la concediu de odihna 17 zile va rog sa imi spuneti daca in perioada de preaviz are dreptul la concediu de odihna
cum se procedeaza la sfirsit de luna cu foile de parcurs si cum se faca decontarea in contabilitate
vreau sa stiu unde pot afla informatii despre CFPsi daca pot sa il aplic daca nu am 3 ani vechime in contabilitate lucrez la primarie
Sunt contabil la primarie si vreau sa stiu daca pot beneficia de control financiar preventiv,lucrez doar din noiembrie 2009
VÃ ROG SA-MI SPUNETI DACA IN ANUL 2010 PERSONALUL DIN ADMINISTRAŢIILE PUBLICE AU DREPTUL LA PRIME DE VACANTÃ.