avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate freecv2007

Activitate freecv2007

In aceeasi situatie sunt si eu.Numai ca eu nu am semnat nici un contract cu ei.In 2006 nu au avut contracte pentru aceste carduri.Eu nu le mai platesc si ...astept "cu interes"sa ma execute silit.Nu vor reusi,pt ca le trebuie un contract.Sunt niste tepari.
Va sfatuiesc sa nu le mai platiti nimic!In afara de telefoane,legal nu au ce va face!
Răspuns la discuția Se poate?
Ba da,dar exista numere de contract diferite.Contractul de credit are un nr(este achitat),iar contractul pt acel card nu l-am semnat si nu exista.(sunt mai multe pers in aceasta situatie).Poate executa un contract care nu exista?
Răspuns la discuția Se poate?
Si daca acel IFN nu are contract semnat cu mine,ma poate executa silit?Este vorva despre un card pe care l-am primit prin posta,fara contract.Poate fi executat silit?
Ba,exista un articol intr-o lege in care banca este obligata sa pastreze confidentialitatea.
Răspuns la discuția card ifn
MUltumesc.
Discuție card ifn
In 2006 am cumparat un tv prin credit de la o societate nonbancara.,credit achitat in 7-8 luni.In 2007 am primit un card de 3000 ron de la aceeasi societate nonbancara,card pe care am facut prostia sa-l activez.Fiind un bun platnic achitam lunar sumele primite printr-un sms ,sume initial mici,care pe parcurs ajungand sa creasca (ajungand peste300 ron lunar).La inceputul anului am primit un act aditional la contractul nr....,(contract care avea alt numar fata de cel achitat initial).si in care eram anuntata ca sunt datoare suma de 8000 ron(in conditiile in care cardul inital a fost de 3000 ron,iar eu mi-am achitat lunar datoriile)Am trimis o notificare in care am spus ca voi fi de acord sa semnez acel act aditional,sa recunosc toate sumele cerute de ei,cu conditia ca ei sa-mi prezinte acel contract semnat de mine(contract pe care eu nu l-am semnat).Intr-un final au recunoscut ca acel contract nu exista,din adresele trimise se contrazic in privinta sumelor care le am de plata,insa azi am primit o notificare prealabila inceperii executarii silite.Notificarea este semnata de un executor ifn angajat de ei,si,nici macar data contractului pe care vor sa-l execute nu este corecta pe aceasta notificare.
Intrebarea mea este:se poate executa un contract care nu exista semnat de mine?Ce pot face?
Multumesc.
Răspuns la discuția CASA DE MARCAT, NELAMURIRE
Emiteti factura fiscala,iar plata se va stinge cu documentul de la banca.Contabilul
dvs nu are dreptate!O factura nu este obligatoriu sa se achite pe loc!
Răspuns la discuția Surprize cu ocazia majorarii tva.
In nici un caz de dvs.....Raspunderea revine adminstratorului societatii.
Daca ati cumparat marfa cu factura,se storneaza factura,si se anuleaza chitanta(daca nu este inregistrata in registrul de casa).
Răspuns la discuția ce avantaje am?
Ca sa beneficiezi de indemnizatia pt cresterea copilului trebuia sa cotizezi in ultimele 12 luni la asigurarile sociale(trebuie sa ai contract de munca pe ultimele 12 luni).Iar reclamatie la ITM trebuia sa faci atunci.....De ce ai acceptat sa lucrezi fara
contract de munca??????