buna ziua am si eu o problema.mama mea are 25 de ani de munca in industria usoara ,la ce varsta ar putea sa se pensioneze?
anul viitor in martie implineste 58 de ani.tatal meu este decedat din 98 ,o poate ajuta cu ceva vechimea lui in munca( aprox 38 de ani vechime) va multumesc
buna ziua sunt cadru militar si momentan sunt in concediu de crestere al cpoilului pe o perioada de 2 ani. un an a trecut si mi-as dori sa revin la serviciu ,intrebarea este pot pot sa ma intorc inainte de doi ani s-au trebuie sa astept sa se termine perioada?va multumesc
buna seara am si eu o intrebare ,daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? si daca da in anumite domenii sau orinde? va multumesc
la multi ani am o intrebare am luat in urma cu 3 ani un credit la cec si acum din din pacate venitul meu s-a diminuat .intrebarea este daca exista vreo posibilitate sa platesc mai putin o perioada,sa zicem un an dupa care sa revin la normal. va multumesc
buna seara poate ma ajuta cineva. sunt in concediu pentru cresterea copilului pe perioada acestui concediu mai pot legal sa prestez si altceva ? adica vreau sa spun daca pot face o conventie de munca pe 2 ore pe .va multumesc
sunt cadru militar si s-ar putea sa intru in concediu de crestere copil,si vreau sa stiu daca are cineva idee cam cati bani as lua.la noi militarii am inteles ca ar fi o problema cu ordinul 50(norma de hrana) care nu se impoziteaza,si nu stiu cat as mai lua si daca se ia in considerare si acei bani
media pe ultimul an ar fi undeva la 1200 lei
este asigurata dar are o intrerupere in ultimul an si nu cred ca va beneficia si oricum vreau sa iau eu concediu. a lucrat dar in august a avut cateva zile de concediu fara plata
buna ziua.sunt cadru militar si sotia mea a nascut saptamna aceasta ,problema este ca unitatea este in reorganizare si in perioada urmatoare urmeaza disponibilizariiile.m a pot impiedica cei de la unitate sa iau concediu de paternitate?am inteles ca a mai dorit cineva si nu i s-a aprobat.au zis ca am fost pusi cu totii la dispozitie dar nu am primit nici o hartie in acest sens.astept un raspuns .multumesc
buna seara am nevoie si eu de putin ajutor . sotia mea este insarcinata in 12 saptamani si de maine va intra in concediu de risc maternal care are o durata de 120 de zile.problema e ca s-ar putea sa nu nasca in cele 120+65 cat este prenatalul.se poate ca intre acestea doua sa mai ia un concediu medical?
multumesc