avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin Baloescu

Activitate Catalin Baloescu

Răspuns la discuția parte vatamata
ar trebui sa va prezentati la proces, altfel sunt sanse ca acestia sa primeasca o pedeapsa mai usoara . Nu inteleg de ce va este frica, daca toti am proceda asa( sa nu ne prezentam ca martori) aceste fapte vor prolifera. Sa nu ne mai miram atunci de ce justitia nu (poate ) sa si faca treaba . Ganditiva ca in locul dumneavoasta, in viitor poate fi in aceasta situatie( sau poate si mai grava ) un membru al familiei dumneavoastra, copil, nepot. Atunci ce ve ti face ?
parerea mea este sa nu platiti amenda acum , in caz ca veti castiga procesul va fi destul de dificil sa va recuperati banii.
Răspuns la discuția teapa cumparare online
multumesc
Răspuns la discuția teapa cumparare online
Tarzan2012 a scris:

greu de dovedit ca nu l-ati spart dvs.
Acel mobil putea sa fie spart de:
1) cei care v-au vandut
2) de catre curierat in timpul transportului.
3) de catre dvs.

Trebuie sa cititi cu atentie ce scrie in contractul de expediere si in contractul de garantie,am impresia ca atunci cand cel de la curierat v-a inmanat o hartie in care sa semnati ca ati primit acel produs in cutie ambalat bine.

atunci inseamna ca toate firmele pot trimite produse sparte sau defecte in ambalaj, neavand cum sa le verifici in momentul primirii, nu ?
am cumparat online un telefon mobil, livrat prin curier . Dupa ce am platit la curier, desfacand pachetul am constatat ca telefonul este spart. Ce se poate face ?
in general , ca sa va puteti pastra comisionul, trebuia ca asiguratul sa si plateasca ratele pe o perioada de cel putin 12 luni. Veti gasi in mod sigur aceasta stipulat in contractul pe care il aveti semnat cu asiguratorul unde ati lucrat. In caz contrar sunteti obligat sa returnati comisionul
nu cumva de la apartamentul dv. sunt infiltrari la cel de dedesubt, iar dv. nu vreti sa le reparati ? In acest caz, asociatia de propietari poate decide inchiderea apei la ap. dv prin modificarea conductei pana la rezolvarea problemei.
Răspuns la discuția Locatar rau platnic
puneti privilegiu imobiliar de rang superior in favoarea asociatiei de propietari .
sunteti Presedinte sau Administrator ?
Răspuns la discuția Livrare auto in Rep. Moldova
factura catre Rep. Moldova o faceti fara sa evidentiati in ea TVa.