avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate andrei2005

Activitate andrei2005

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
... Si cu cat asteptati mai mult, in momentul in care va hotarati cu atat vor fi mai multi din industria auto care isi vor cauta alt job. Nu stiu cum este cu somajul daca plecati voluntar - ce suma per total (incluzand si eventuala asigurari de sanatate etc. pierdeti. Oricum angajatorul va poate trimite in somaj prin restructurare (cred).
Răspuns la discuția Achizitie apartament fara credit
Incercati sa identificati CLAR si vecinii/vecinatatile: un bar, o discoteca, o scoala, un stadion, o sala de nunti... Galagie garantata. Sau un restaurant gen fast - veti trai in aroma de cartofi prajiti, saorma si gogosi... Nu ca nu ar fi bune, dar... Plimbati-va prin zona in dverse momente ale zilei ca sa "simtiti" mai bine zona!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
... nu la toate masinile se vede Vin-ul in zona parbrizului...
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hai sa ma bag si eu in discutie.
Evident ca se poate face multplexarea semnalului care vine de la senzori, discutam aici de viteze in milisecunde (miimi de secunda pentru necunoscatori). Intamplator am terminat de multa vreme Electronica - am terminat studiile inainte de '89 -, dar am lucrat destui ani in domeniu.

Problema este alta! Dupa cum stiti, de foarte multe ori, senzorii de gaze se declanseaza si de la anumite parfumuri / intensitati de parfum sau unele mirosuri de la mancare. Ce se va intampla daca declansarea unui senzor dintr-un apartament va taia de la vana centrala gazele in tot blocul? Sta blocul pana se termina verificarea la apartamentul si senzorul in cauza?). Deplasarea firmei trebuie platita, nu? In weekend la pret dublu.
Si daca cineva in alt apartament a lasat mancarea pe foc maruntel si are un aragaz mai vechi, fara senzor de flacara, , cand se rearmeaza vana centrala vor iesi gaze si se va declansa alt senzor.
Sau si mai grav: cand persoanele care stau in apartament lipsesc in timpul iernii pentru o saptamana si senzorul din apartamentul lor se declanseaza accidental - mai exista si rateuri... Gazele se taie automat in tot blocul si toate centralele de apartament se opresc. Tinem paltoanele la indemana...

Eu cred ca cei care au imaginat ordinul (daca acesta exista...) ar fi putut sa se gandeasca anticipat la diverse scenarii, nu sa faca experiente financiare si psihice pe bietii consumatori de GN!
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca baiatul incheie facultatea cu suficiente cunostiinte care sa ii permita sa se angajeze la orice firma, de ce are nevoie de internship? Doar pentru a fi indrumat de o firma (adica una sau mai multe persoane din firma isi vor pierde timpul sail invete ce nu a invatat la facultate, din varii motive), ca apoi internul sa le spuna "bye bye" ducandu-se la o alta firma?
Eu cred ca firma care ii ofera internship-ul vrea sa conteze pe el si DUPA incheierea stagiului. De aceea ii ofera printre altele si un salariu (mic, mare, sunt bani pe care ii plateste firma, nu sfantul duh..;). Aceasta desi internul mai mult ca sigur va aduce ZERO profit pentru firma in perioada de internship.
Nu cred ca exista in Romania zilelor noastre multe firme care sa faca mecenat...

Poate ca eu gresesc, dar repet, daca are suficiente cunostiinte, cea mai buna optiune este sa nu se duca la internship, ci sa isi caute sa se angajeze la o alta firma.
Spre informare...
[ link extern ]
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de fapt, cu ce va deranjeaza? Se aude noaptea susurul apei care trece prin teava si nu puteti dormi? (glumesc, desigur).
Asa cum se spunea mai sus, mai demult CUVANTUL tinea loc de contract... Frumos ar fi (si omenesc) sa permiteti vecinilor sa foloseasca acea conducta pro bono, adica gratis!
De fapt, ipoteza mea referitoare la situatia reala este ca sau v-ati certat cu unul din vecini si vreti "sa-l aranjati" lasandu-l fara apa sau ati vrut si Dumneavoastra sa va intepati la conducta (à propos, aveti acum alimentare cu apa independenta de acea conducta) si ati fost refuzat. Si atunci sa moara si caprele vecinilor, dupa buna mentalitate neaosa...
Ar fi trebuit sa mergeti Dumneavoastra la Politie, sa declarati acrosajul. Trebuia facut in 24 de ore. Acum probabil vi se va suspenda dreptul de a conduce o luna (eu asa stiu...)
Santajistul ordinar ar merita denuntat, sa o incaseze pe masura.
Oricum, parerea mea este SA MERGETI Dumneavoastra la Politie si sa declarati tot, inclusiv santajul. Poate scapati doar cu o amenda si un avertisment, fara suspendarea dreptului de a conduce.In caz ca nu mergeti riscati sa mearga el sa depuna declaratia, si nu va fi bine pentru Dumneavoastra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti si niste poze pe strada, sa se vada lemnele depozitate de altii. In foarte multe sate localnicii depoziteaza lemne pe strada, langa gard. Si toata lumea (atat ceilalti localnici cat si autoritatile locale) accepta tacit, in virtutea relatiilor de buna vecinatate, fara a solicita inchirierea "oficiala" a terenului respectiv.
Se pare ca la Dumneavostra nu se aplica aceste reguli. Primarul pare a se crede ales primar doar pentru membrii partidului sau, nu pentru TOTI membri ai comunitatii locale...
Mie nu mi-e clar. Boxele si proprietatea Dumneavoastra se afla la parter sau la subsol?... Banuiesc ca aveti un apartament / garsoniera intabulat ca atare, nu o "boxa amenajata pentru locuire" asa cum se pare ca este noul trend al dezvoltatorilor imobiliari...

Maxmaxim a scris:

B Întrebarea mea este : pot monta un apometru în paralel cu firma autorizata și certificata pentru a putea face comparație? Va mulțumesc pentru înțelegere

Eu cred ca da, dar IN SERIE, nu in paralel, ca se distribuie debitul prin cele doua apometre...