avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate mariana3040

Activitate mariana3040

Răspuns la discuția insarcinata si concediata
multumesc pentru raspuns. puteti sa-mi spuneti ce acte trebuie sa solicit de la angajator la incetarea contractului de munca?
supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta: lucrez intr-o scoala, cu contract pe perioada determinata, care expira in data de 7 august 2012. In data de 1 iunie 2012 am adus la cunostinta angajatorului faptul ca sunt insarcinata iar astazi mi a fost dat preavizul in care mi se specifica ca nu mi se va mai prelungi contractul de munca incepand cu data de 7 august 2012 . Este legal? daca se poate un raspuns argumentat cu baza legala in vigoare , va rog.
Răspuns la discuția detasare
se poate face detasare de la o primarie la o scoala?? precizez ca sunt personal contractual la primarie in compartimentul financiar contabil iar la scoala vreau sa ma detasez in acelasi compartiment
buna ziua, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta:
sunt angajata ca personal contractual intr-o primarie si vreau sa-mi iau concediu fara plata pe o perioada de cateva luni pentru a ma angaja la o scoala. Daca lucrurile merg bine la noul job voi ramane acolo . daca nu, ma reintorc la vechiul servici. este legal ?
va multumesc.
probabil ..avand in vedere ca demisionarul s-a intors la servici ca si cum nu si-ar fi dat demisia..dar e corect din pcdvd legal???
buna ziua.. supun si eu atentiei persoanelor cunoscatoare in domeniu, urmatoarea speta din cadrul unei primarii de comuna...contabilul isi depunde demisia print- o cerere numita "cerere de demisie si concediu"... efectueaza perioada de concediu conform legii...si ulterior revine la servici..fara a depune nici un alt act ..de renuntare la demisie... este corect?? ..
Buna ziua.
As dori sa contest fisele de evaluare pe care mi le-a facut responsabilul cu resursele umane din primaria unde lucrez. Precizez ca sunt angajata din anul 2008 si normal trebuia sa mi se faca evaluarea performantelor profesionale in fiecare an, lucru care nu s-a intamplat.In urma cu 2 saptamani mi-au fost aduse la cunostinta fisele de evaluare pentru anii 2008 , 2009 si 2010 iar notele din fise erau mici, fara a mi se oferi o explicatie cum s-au ajuns la ele. acum as dori sa contest atat notele obtinuta la evaluare cat si faptul ca nu s-a respectat legislatia in vigoarea, unde se precizeaza ca evaluarea se face la inceputul fiecarui an pentru anul anterior.
Va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie .si daca se poate si cu ceva sugestii despre pasii pe care trebuie sa-i urmez.
Va multumesc
buna ziua. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o documntatie completa privind organizarea concursului pentru postul de secretar al unei comune? va rog e urgent ..caci a iesit la pensie actualul secretar si trebuie sa organizam imediat concurs.
va multumesc anticipat.
daca aveti documentatia in format word ma puteti contacta la adresa mariana3040@yahoo.com
sunt angajata ca personal contractual intr o primarie din 2008 . Vreau sa mi spuneti daca pt concediile efectuate in anul 2009 si 2010 trebuia sa mi se acorde o indemnizatie de concediu?? Aceasta indemnizatie este tot una cu salariul pe care l am luat pe perioada cand am fost in concediu sau este vorba de alta suma de bani??? este la fel cu prima de concediu a functionarilor publici??? va multumesc..
va rog sa mi spuneti si mie cui ma adresez, daca vreau sa chem in judecata o primarie care nu mi a raspuns la o petitie in termenul legal de 30 zile?? Tribunalului sau judecatoriei de unde am domiciliul?? precizez ca sunt angajata a celei primarii ca personal contractual. Petitie era pentru punerea la dispozitie a unor copii dupa documente publice..
as dori daca se poate si un model de chemare in judecata ..daca exista pe undeva..