Exista un termen limita de la data primirii hotararii judecatoresti pentru a urma etapele ce trebuie parcurse in procedura de executare silita ?
Pentru ca tatal meu timp de o luna nu a putut sa urmeze aceste proceduri din cauza ca a suferit un accident vascular cerebral.
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema! Cum se procedeaza dupa ce primesc o hotarare irevocabila prin care castig niste drepturi banesti? care sunt pasii de urmat, de fapt? Va multumesc!
Buna ziua. Am si eu o intrebare si va rog frumos sa ma ajutati!
Un secretar debutant ce trebuie sa faca pentru a trece la urmatoarea treapta? adica secretar 3.
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine...am aceasta nelamurire de cand sunt angajata la aceasta scoala. Exista cumva vreo lege in care scrie ce numar de elevi trebuie sa aiba o scoala pt ca secretarul sa fie incadrat si cum sa fie incadrat pe post? La mine, la scoala la care lucrez nu-mi da voie sa-mi maresc norma...lucrez cu un sfert de norma pe secretariat iar programul zilnic este de 4-5 ore si foarte mult de lucru. As vrea macar o jumatate de norma pe secretariat. Care ar fi demersurile? am inteles ca trebuie sa fie peste 300 de elevi ca sa pot lua o jumatate..dar...unde scrie?Va rog mult de tot sa ma ajutati!
multumesc!
As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema...eu sunt secretara la o scoala si sunt incadrata cu studii medii pt ca mai am un an de facultate iar cand m-am angajat am facut niste cursuri de calculator si am certificat de calificare profesionala. Ma ajuta cu ceva, ma refer la marire de salariu?
As vrea sa va prezint problema....In 2005 un nenorocit la care lucram (eu si sora mea) ne-a obligat, practic( si nu numai pe noi, vreo 40 de colegi sunt in aceeasi situatie) sa facem imprumut la banca pt a ramane la serviciu. Noi fiind inconstienti am acceptat si ni s-a spus ca e vorba de 20-30 milioane lei vechi si ca noi doar trebuie sa aducem buletinul si restul se ocupa el, si ca plateste tot creditul. In acea zi "a aranjat" cu una de la ITM si si ne-a facut contract individual de munca pe loc si o adeverinta falsa in care scria ca am un salariu net de 27 milioane pe cand eu nici carte de munca nu aveam si aveam un salariu de 3 milioane. Apoi am mers la banca si acolo una stia despre ce e vorba si intr-o jumatate de ora am aflat ca am facut un imprumut de 5000 euro. Vreau sa va intreb, in cazul in care il voi da in judecata voi avea castig de cauza? Contractul de la banca este semnat de mine, dar eu nu am stiut nici macar ce semnez, era prima data si toata lumea se grabea, nu era timp pt citit. Va rog sa ma ajutati cu opiniile dumneavoastra!
As dori sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. Este nevoie de un avocat, ca sa fac o contestatie la Palatul Justitiei pentru o demitere din functie?
vreau sa va intreb daca la cei cu o jumatate de norma se taie la fel din salariu ca la cei cu norma intreaga - 25%. eu am o jumatate de norma si mi s-a taiat 25% din salariu...este corect?
in invatamant.