Buna seara.
Sunt divorțată și în urma cu doua luni jumătate am cunoscut un bărbat divorțat și el. Eu eram iesită dintr-o relație de 21 ani, el ieșit dintr-o relație de 1 an jumătate . Ne-am cunoscut, ne-am plăcut. Problemele au început în momentul în care fosta lui iubită a aflat de mine. M-a căutat pe facebook, mi-a trimis mesaj că dacă cunosc pe respectivul , a trimis un screen după profilul lui de facebook, a ținut să mă informeze că este un tip care agață femei pe facebook dar cu care ea este într-o relație. Discuția a degenerat și în cele din urmă am blocat-o. Dar după o zi mă trezesc cu un alt mesaj de la ea trimis de pe un alt cont. Si pe acesta l-am blocat.
Astăzi copiii mei au primit mesaje de la ea. I-a căutat pe facebook și le-a scris că am făcut o obsesie pentru soțul ei.
Menționez că această femeie nu a fost căsătorită niciodată cu acest bărbat, nu au locuit niciodată împreună.
Ce pot să fac să o determin să înceteze cu hărțuirea această?
Mai este de specificat faptul că așa procedează ea în general. A trimis mesaje la multe femei din lista lui de prieteni,
Ce este de facut? Cum să procedez să mă lase in pace?
În luna iulie 2015 am deschis o interpretare individuală, fiind unic administrator. Am activat pana in noiembrie 2016, cand am închis activitatea. In momentul inchiderii societatea nu dispunea de bunuri mobile sau imobile. La inchidere societatea acumulase o anumită datorie față de o firma creditare. Dupa doi ani de judecată firma creditoare a avut câștig de cauză în instanță. Intre timp ii-ul a fost radiată.
Intrebarea este: cum se poate aplica sentinta judecatoreasca daca firma debitoare este radiată cu mai bine de un an in urma?
Din data de 8 noiembrie 2019 și până în data de 4 martie 2019 am fost înregistrată la ajofm ca șomer care primește indemnizație de șomaj.
In data de 4 martie am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminată. În data de 4 aprilie 2019 mi s-a desfăcut contractul de muncă în baza art 31 (3) , motivînd ca ma aflam in perioada de proba, perioada specificată în contractul de muncă, angajatorul a preferat să procedeze la desfacerea cim-ului cu articolul mai sus menționat.
Intrebarea mea este: pot sa reiau plata indemnizației de șomaj in baza dosarului inițial? Momentan acesta este suspendat.
Sunt recurent într-un proces si am primit o comunicare prin care sunt informată că trebuie să achit taxa de timbru. Ca si nota era specificat: veti preciza in scris temeiul de drept al recursului. Cum se stabileste acest lucru.
Mentionez ca am facut cerere de recurs si am facut declaratii in termenul stabilit.
Va rog sa ma ajutati in acest sens.
În calitate de recurent am obligația de a achita taxa de timbru in valoare de 340 ron.
Procesul se desfășoară la Galați iar eu am domiciliul in Vaslui. Unde trebuie sa plătesc această taxa? În contul primăriei Galați sau in contul primăriei Vaslui?
Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de cerere de recurs către tribunal?
Buna ziua
Poate Garanti Bank sa refuze inchiderea unui cont poprit daca acesta este inactiv? In sensul ca nu mai exista rulaj de mai bine de un an?
Mentionez ca alte doua conturi
deschise la alte doua banci diferite poprite si ele si fara rulaj, au putut fi inchise la cererea mea.
Cum sa procedez in cazul refuzului deoarece lunar mi se percepe comision de administrare si consider ca acesta este un abuz.
Am un contract de vanzare cumpărate încheiat cu un furnizor. Acesta este unicul furnizor de produse. Luna trecuta a sistat livrarea de produse, ba mai mult a venit si a încărcat tot stocul care era existent in magazin. Acum sunt in imposibilitatea de plata a restantelor pe care le am fata de acest furnizor. Am purtat discutii cu posibilitatea la examinarea datoriei in cuantumul de 14000 lei , dar
nu am ajuns la o intelegere. Ieri am primit o notificare scrisă în care sunt invitată la sediul lor pentru discutii amiabile. Problema este ca nu îmi permit acest lucru deoarece este in alta localitate si nici venituri nu am momentan. Cum sa procedez?
Multumesc
Ce valabilitate are un contract care este doar stampila si nu este semnat?
buna ziua,
pana pe 29 noiembrie 2011 aveam doua contracte de munca. unul pentru 8 ore si era pe perioada nedeterminata, iar altul pentru 2 ore pentru perioada determinata.
datorita faptului ca societatea la care lucram cu 8 ore si-a restructurat activitatea am ajuns in preaviz impreuna cu o parte dintre colegii mei.
practic ar trebui sa beneficiez de ajutor de somaj.
intrebarea mea este urmatoarea: voi putea beneficia de acest ajutor daca momentan, pana pe 15 aprilie, mai am un venit dintr-un contract de munca?
va aduc la cunostinta ca netul aici este de 285 lei pe luna.
astept raspunsul dumneavoastra.