avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate BEJAT

Activitate BEJAT

Buna ziua! Lucrez la o firma care are peste 21 de salariati si as dori sa aflu daca este obligatorie incheiere unui contract colectiv de munca si cum as putea sa aflu ce contine acest contract?
Răspuns la discuția Actionar
BEJAT a scris:

Sunt actionar la SC OLTCHIM RM VILCEA SA din 1996,dar de cand sunt actionar nu am primit cotă-parte din profitul net al societăți pe acțiuni care se repartizează acționarilor pentru fiecare acțiune .Ce as putea face?


Discuție Actionar
Sunt actionar la SC POIANA BRASOV SA din 1996,dar de cand sunt actionar nu am primit cotă-parte din profitul net al societăți pe acțiuni care se repartizează acționarilor pentru fiecare acțiune .Ce as putea face?
Am avun cateva probleme si mi-am luat concediu fara salariu de la firma la care lucrez.Ma afecteaza cu ceva in caz k firma restructureaza din posturi,pot sa mai iau somaj,sau care sunt cauzele negative alea concediului fara salariu? Multumesc foarte mult...
Răspuns la discuția munca in strainatate
contractul e facut in romania..firma romaneasca
Mi-am bagat cv-ul pe net pentru a muncii in strainatate,am fost sunat si solocitat sa lucrez in italia,persoanele respective mi-au promis ca imi fac contract de munca.Cum as putea sa-mi dau seama k acel contract este in regula si nu e o teapa ceva,ce ar cam trebui sa contina el??
Poate patronul sa ma dea in concediu fara plata atata timp cat am dreptul la concediul de odihna?
Răspuns la discuția politia romana..
persoanele au fost identificate
Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa fac??
Altceva ce as mai putea face?