avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate chic36

Activitate chic36

Problema este ca fratele ,după succesiune nu vrea , nici sa ne despăgubească nici sa semneze actele ptr vanzarea apartamentului .
Nici noi sa l despagubim nu vrea, zice ca nu avem nici o putere sa l dam afara din ap.

Madalina Pascu a scris:

Dupa succesiune, puteti face partajul de buna -voie sau in instanta, urmand ca in cazul in care bunul va revine dvs. in natura sa despagubiti fratele care locuieste acolo cu suma cuvenita si ulterior puteti vinde, fie daca nu va va reveni dvs. imobilul la partaj, veti fi dvs. cel despagubit.

Buna ziua!
Suntem trei frații si avem un apartament pe numele părinților care au decedat.
Tatăl meu a decedat acum 8 ani mama acum 4 luni.
Nu s- a facut succesiunea dupa ce a decedat tata.
Întrebarea mea este, daca vrem sa vindem apartamentul, dar unul dintre fratii ,locuiește acolo si dupa ce se face succesiunea el nu vrea sa semneze ptr vinderea apartamentul, ce putem face??
Buna ziua! Sunt angajat la o Sc de aproape 6 luni, Mi am dat demisia recent.
As dori sa stiu daca aveam dreptul in astea 6 luni.la Concediu de odihna sau la bani de co???
Va mulțumesc frumos pentru răspuns!!
O seară bună!
Buna ziua!
Imi puteti spune care este valoarea pensiei de invaliditate gradul 3 ??
Sau cum se calculează, mi a venit decizia nu stiu daca se ia vechime in calcul, am 19 ani vechime si mi a venit decizia cu 430 ron.
Buna ziua!
Am un apartament dat spre închiriere, soțul meu a decedat, inca nu am facut succesiune dupa soț.
Intrebarea mea este daca la declarația unica , pot plăti impozitul pe întreaga sumă eu.
Buna ziua!
As dori sa stiu, daca ma pot pensiona, pe caz de boala cu drept de munca ??
Am 45 de ani, acum un an m am operat de gonatroza , proteza totala genunchi drept , si recent am descoperit la glezna ca am atroza si osteroporoza. Avand un accident de masina , acum 28 de ani de atunci mi se trag toate pb.
Mentiionez ca inca lucrez am cotizat la bugetul de stat 18 ani.
Discuție Demisia
Buna seara !
De la niste mici neînțelegeri la locul de munca angajatorul mi a spus sa mi.dau demisia.

Pb e daca eu nu vreau sa mi dau demisia si nu vreau sa plec, cum ma poate da afara ?? Mentiionez ca nu am facut vre o.abatere gravă. Au fost niște discuți pe tema munci.
Răspuns la discuția Declaratia 010


chic36 a scris:

Societatea nu mai figurează cu angajati din 2013. Nu s a depus formularul 010. Asa ca din oficiu mi a bagat o decizie de plata salariat. Cu majorari si penalitati mi a venit de la anaf ca am de plata 1650.ron
M am dus sa justific ca Sc nu mai are angajați . Am platit amenda pentru ne depunerea dec 010. Acum nu se stie daca se poate sa mi recalculeze vectorul fiscal sa nu mai platesc suma Este normal sa ma aleg si cu amenda si sa platesc si bani impusi din oficiu??

Discuție Declaratia 010
Societatea nu mai figurează cu angajati din 2013. Nu s a depus formularul 010. Asa ca din oficiu mi a bagat o decizie de plata salariat. Cu majorari si penalitati mi a venit de la anaf ca am de plata 1650.ron
M am dus sa justific ca Sc nu mai are angajați . Am platit amenda pentru ne depunerea dec 010. Acum nu se stie daca se poate sa mi recalculeze vectorul fiscal sa nu mai platesc suma de 1650. Întrebarea mea este e normal sa ma aleg si cu amenda si sa platesc si bani impusi din oficiu??