avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate teodor popic

Activitate teodor popic

Te sfătuiesc să stai în banca ta. Eu sunt presedinte si nu mai pot scapa de ei.
Cum pot recupera bani de la pilonul 2 daca am bagat dosarul de pensionare pentru limita de vastra (57 ani). Va multumesc anticipat.
De ce nu pot trimite mesajul ?
Buna ziua , daca acea persoana care a declarat scoaterea de la plata cheltuielilor in comun are cerere scrisa si aprobata la asociatia de propietari, iar administratia sa urmareasca daca locuieste in apartament mai mult de 15 zile daca asa sa stabilit la adunarea generala a asociatiei si sa aprobat atunci nu are ce mai comenta . Este o declaratie falsa si poate sa mearga unde vrea.
Bună ziua, sunt președintele unei noi Asociatie de proprietari dintr-un nr de 40 de ap. 7 ap. nu fac parte din asociatie de proprietari aceștia au obligația să contribuie la fond de rulment si fond de reparatii?
Răspuns la discuția Reclamatie granituire
Aceeasi problema si i-a cerut sa dovedeasca daca el este propietar si atunci sa ma reclame instantei si daca s-au incalcat regurile de catre mine atunci eu suport totul , la care el nu doreste sa mearga in instanta fiinca nu este propietar si de aceea tot reclama atat la primarie cat si la potitie la care le-am spus ca nu o sa mai raspund organelor de la primarie si politie pana cand reclamantul nu depune si actul doveditor de propietar impreuna cu reclamatia precum si eu am dovadit organelor de la primarie si politie actul de propietate impreuna cu buletinul de masuratori topografice
Buna ziua, detin un teren la tara pe care doresc sa construiesc pentru o afacere dar tot mereu intimpin probleme cu un asazis vecin referitor la granita dintre noi, am vorbit cu un topometrist autorizat pentru a face limitarea (granituirea) terenului dintre noi.Topometristul a facut verificarea datelor de pe titlu cu cele de la cadastru acestea coincid dupa care a facut masuratorile si limitind suprafetele la masiratori participind chiar si asazisul vecin necomentind nimic. Dupa aceea am construit un gard de atunci tot mereu sunt reclamat ba la primarie ,ba la politie.Mentionez asa zisul propietar nu este propietarul terenului si nici nu detine acte el fiind nepotul propietarului profitind de faptul ca este grad de rudenie insusindu-si acel teren ilegal si nici chiar propietarul terenunui nu are terenul intabulat , de aceea va rog sa ma ajutati cum as putea oprii acest conflict intrucat cu acesta pe cale ameabila nu reusesc si doresc sa-l opresc cu aceste reclamatii sa nu tot fii chemat ba la primarie ,ba la politie sa pot sa-mi continui afacerea . Va multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsul dumneavoastra. Cu mult respect Teodor Popa.
Buna ziua, lucrez din 1979 pana in prezent din care 21 ani in conditii de munca grupa 2. Ma adrezez cu urmatoarea intrebare : doresc sa stiu dupa ce se calculeaza valoarea pensiei dupa suma care este trecuta in cartea de munca corespunzatoare categoriei respective sau dupa castigul realizat deoarece pana dupa 1990 am lucrat in acord individual si castigul era mai mare iar in aceea perioada nu stiiam dupa ce suma se faceau retinerile pentru pensi si sanatate . De aceea va rog sa ma ajutati iar daca calculul se face dupa salariul castigat in acord cum pot sa demonstrez aceasta.Va multumesc pentru timpul acordat si astept un sfat .Cu mult respect Teodor Popa .
Răspuns la discuția Accident de munca
Buna seara , va multumest foarte mult pentru raspuns. Cu mult respect dle. Popa
Buna ziua, nora mea saptamana trecuta a suferit un accident de munca . Sa explic situatia: ea avand functia de lacatus unde a avut si istructajul la locul de munca unde se lucra cu manusi,fiind un gol de lucru maistrul a venit si a pus-o sa lucreze pe o freza unde nu i s-a facut nici cel mai elementar instructaj si a vazut-o ca era cu manusile in mana , acea masina mai avea si o defectiune (pornea avansul la masina fara sa se dea comanda ) asa s-a intimplat si cand a avut accidentul a pornit masa masini fara comanda scula masini prinzandu-i mana accidentind 3 degete foarte grav. In urma acestui accident maistrul o invinuieste ca a lucrat cu manusi desi a vazut-o si nu i-a atras atentia si nu i-a facut nici instructajul privind schimbarea locului de munca .Fisa de protectie a muncii se afla la inspectorul protectiei muncii de la firma (fiind o firma de stat desfasurand activitati pentru armata ), se pare ca se doreste sa evite declararea accidentului si sa o invinuiasca pe ea .Mai mentionez ca se pare ca acel utilaj nu a fost raportat catre serviciu mentrnanta pentru a se repara fiinca se urmarea productie ,productie nu ca se va intimpla accidente .Intrebarea mea este cum sa anunt I.T.M.-ul pentru accident blocarea utilajului pentru verificarea functionarii de catre un serviciu de mentenanta specializat si care sunt demersurile pentru a da in judecata intreprinderea si in urma accidentului a mai facut si o depresie psihica cum pot cere si o consiliere psiologica. Va multumesc pentru timpul acordat si va rog a-mi comunica ce as putea face in aceasta situatie. Cu mult respect Popa .