A fost fondul si recursul pt. NUP. S-a emis decizia definitiva de aprox. o luna de zile.
Fara justificare, de la Arhiva nu mi se mai da voie sa mai am acces la dosarul cauzei, eu fiind totusi parte in proces !
INTREBARI :
1- nu mai am voie sa consult dosarul in aceasta faza finala, eu fiind parte in proces ? Sau este un abuz
al celor de la Arhiva, in complicitate cu cei care trebuie sa faca dreptate ?
2- la cine trebuie sa apelez pentru a solicita si obtine urgent cateva copii din dosar + decizia (in afara
celor de la Arhiva) ?
3- decizia definitiva se transmite postal la domiciliu sau trebuie sa o solicit expres, contracost ?
LA MULTI ANI 2007 !
Iar integrarea in UE sa produca schimbari majore atat de necesare si in Justitia din Romania !
Pentru aceasi fapta, cum pot cere schimbarea incadrarii (incadrare pe care nu am facut-o eu, ci organul de urmarire penala), cunoscand ca deja am o hotarare definitiva ?
Este posibil ca in cadrul caii exceptionale de atac sa fac si schimbarea incadrarii (cu dovezi in acest sens). Multumesc pentru raspunsul anterior, Ciprian.
Am avut fond si recurs la NUP si s-a respins actiunea mea.
Ce cele de atac urmeaza ?
Care este termenul (maxim) de introducere a noii cai de atac ?
Se mai platesc cheltuielile judiciare de stat, cf. art. 192 alin. 2 Cod penal ?
La fiecare etapa de judecata a spetei se contabilizeaza aceste sume (in cazul
casigarii/pierderii procesului) ? Unde se face plata ? Se achita si pentru partea adversa in cazul pierderii procesului ? Cum se procedeaza ?
Rog persoane care au avut cazuri de contestare in instanta a deciziei emise de Colegiul Medicilor din Romania sa-mi spuna ce sanse au avut in cazuri de malpraxis ?
Precizez ca sunt reclamant si nu medic ! Multumesc mult pt. orice sfaturi.
Acum 5 ani ne-am trezit mai multe colege in aceeasi situatie pentru ca o colega "de incredere" a abuzat de increderea noastra. Pe mine m-a determinat sa ma inscriu reprezentant "Avon" si numai ea a ridicat marfa (de zeci de milioane) in numele meu si a altor colege (cu acordul nostru !) dar fara sa plateasca deloc marfa ridicata (cu toate ca tot noi eram cumparatoarele ei si plateam imediat !). La alte colege s-au facut popriri pe salarii pe baza documenelor trimise de banci (unde platise numai 1-2 rate !) dar directorul economic a inteles situatia si a pus-o pe impricinata sa plateasca la banci cu picatura si apoi la Avon (de unde imi veneau acasa somatii de plata si sechestru). Ne inchidea telefonul ... S-a rezolvat intr-un an, cu jigniri, amenintari, lacrimi si mult stress iar ea se amuza de prostia noastra. De atunci nu am mai avut incredere in nimeni ...
Am depus plangere pt. NUP si pt. ca nu am primit citatie pentru noul termen (noul termen
l-am cunoscut fiind in sala, iar judecatorul a considerat ca am luat la cunostiinta noul termen)
, la Tribunal a vorbit numai avocatul meu, spunandu-mi ca este un simplu termen de judecata.
La arhiva am aflat ca s-a discutat FONDUL, eu necunoscand acest lucru ! Nici presedintele completului nu m-a atentionat ca este fondul, nu m-a intrebat nimic, nu a intrebat de martori, etc. Nici acum avocatul meu nu recunoaste ca a fost fondul, ca acesta va urma ...
In realitate urmeaza RECURSUL (conform citatiei) !
De cine am fost pacalita ?
Pot aduce acest lucru la cunostinta completului de la Recurs, sau nu intereseaza pe nimeni acest aspect ?
Cum pot rectifica aceasta mare pacaleala a mea ? Precizez ca nu am cunostinte juridice, am avut avocat, unde am gresit ??
Este lipsita de bun simt persoana care nu a inapoiat telefonul apartinatorului, cand a aflat al cui este ! Dupa ce l-a "pierdut" persoana gasitoare, se poate considera ca l-a facut disparut intentionat (l-a valorificat), ca sa scape de obiectul incriminator. Si cu cat stiu mai multe persoane din camin de aceasta poveste, ei vor gandi ca ce va dispare de pe acolo, poate fi chchiar acea persoana ...
Eu am uitat telefonul mobil pe biroul unui coleg si dupa vreo 3 ore mi-am dat seama ca nu mai am telefonul, dar mi-am adus aminte exact unde l-am lasat ... Am intrebat imediat in biroul respectiv intregul colectiv si tacere prelungita... Imediat am pus mana pe un telefon fix de acolo si am format propriul meu nr. de telefon mobil ... Stupoare generala ! A inceput sa taraie dintr-un sertar al colegului pe masa caruia lasasem telefonul mobil.... Nu avusese timp sa-l inchida ! S-a inrosit si a spus ca a dorit sa faca o gluma ... Ce credeti ca am gandit cu totii ?
Si eu am patit la fel !
La primul termen de la TRIBUNAL m-am prezentat cu avocatul ales si pentru ca anterior am fost in sala si am luat cunostinta de termen, instanta nu mi-a mai transmis citatie !
Avocatul mi-a spus ca este un simplu termen de judecata, ca va vorbi doar el ....
Ulterior am aflat de la Arhiva ca atunci s-a judecat FONDUL.
Eu stiam ca la fond pot lua cuvantul, martori, etc.
NU AM STIUT CA A FOST FONDUL nici din citatia pe care nu am primit-o dar nici de la presedinele completului de judecata (eu nefiind intrebata nimic de acesta !) iar de la avocat nici atat (nici acum nu recunoaste ca a fost fondul !).
Cine credeti ca m-a inselat ? (as fi avut multe de spus, aveam si martori ...)
Se mai poate rectifica ceva in cazul meu la RECURS ?
Sa inteleg ca acte de stare civila de acum aprox. 150-180 ani ar putea sa nu mai existe ?
Dar pot exista macar registrele de stare civila din acea perioada ?
Multumesc mult pentru orice raspuns.