avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate iubestedariarta

Activitate iubestedariarta

Răspuns la discuția amortizare laptop
iulia53 a scris:

Deci ..draga Oana76 e mai bine sa amortizeze cf. duratei ca sa-i fie
cheltuiala deductibila,,nu?:D


daca e impozit pe venit nu merita :)) sa ti atat evidenta degeaba, nu merita.
stiti ce este ciudat salariazare se face in baza caen 7830 si se mentioneaza foarte distinct de 7810 nu raspunde de ORGANIZAREA si conducerea salariatilor deci cum poate un inspector resurse umane sa aiba atributii de manager resurse umane?

intrebati la casa de pensii pentru obtinerea formularului E101.
eu va recomnad sa le dati cadou numerar maxim 150 lei pe copil/salariat in baza deciziei aprobata de administrator.
Răspuns la discuția Sediu social in apartament
va trebuie un EXTRAS DE CARTE FUNCIARA nu mai vechi de 30 de zile si pe urma intocmiti contractul decomodat si obligatoriu acord vecini pe orizontala si verticala si semnatura asociatie locatari daca e cazul.
Răspuns la discuția PFA comert in piete,standuri
nu puteti vedeti codul caen pe care il aveti si cititi nomenclatorul ce produse puteti vinde, se practica dar legal nu puteti vinde in piata asa ceva, ce ciudat, va rog sa reveniti ce cod caen aveti?
intocmiti actul aditional in doua exemplare : se modifica timpul de lucru de la 8 ore la 2 ore si salariul brut de la la si trebuie sa modificati in revisal si sa l depuneti online.ATENTIE timpul de lucru poate fi chiar si mai mic de doua ore chiar si o ora pe saptamana depinde de activitate important este sa platiti contributiile , dezavantaj nu puteti sa faceti ore suplimentare.
Răspuns la discuția Retragerea unuia din actionari.
actionari sau asociati? detaliile sunt ff importante :))
Răspuns la discuția pfa - formular 220 + 070
grandanat a scris:

Declaratia 70 se depune optional la ONRC. Se poate depunde anterior la ANAF. Ca toata lumea completeaza si acea declaratie, e alta poveste.


nu e optional ...e OBLIGATORIU dar asta este JUDETE si judete si sincer nu vad ROSTUL sa declar de doua ori acelasi lucru :)) declar la ONRC si mai declar si la FINANTE , pentru ce!?
VA MULTUMESC!
SINCER M AM REPREZENTAT SINGURA IN INSTANTA (divort, creanta) SA SIMT SI EU VIATA DE AVOCAT *rolul avocatului in societate) este cumplit de umilitoare stress, incordare, raceala, cum poate cineva sa dea roade intr un mediu OSTIL?
MAI RAMANE SA MERG SI IN SPITALE SI VA SPUN FF SINCER SUNT CEA MAI IMPLINITA, MA BUCUR CA MAI SUNT OAMENII CARE GANDESC CA SI MINE, FELICITARI!

CUTUMA profesionala academica distruge tot ce este natural dar intretine PARVENITISMUL INTELECTUAL :)) o boala cumplita

VA MULTUMESC PENTRU SFATURI :))