avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate kyoto10

Activitate kyoto10

Discuție Prescriptie
Am avut un accident rutier . Dupa aproximativ un an jumate asigurarea mi-a achitat din oficiu partial dauna suferita . Dupa cite stiu termenul de prescriptie este de 2 ani .
Ma intereseaza sa stiu daca acea plata efectuata de catre asigurare a intrerupt prescriptia si daca din acel moment curge alt termen de 2 ani .

Va multumesc .
Răspuns la discuția titlu executoriu european
Nu este chiar asa de simplu , ...... . Hotararea judecatoreasca a Tribunalului sau a Curtii de Apel dupa caz trebuie si apostila , ...nu este suficienta doar traducerea ei . Hotararea de fond trebuie investita cu formula executorie daca a fost respins recursul ( de exemplu ) iar hotararea Tribunalului trebuie legalizata . Eu am urmat asa o procedura ca sa execut o societate in Germania dar , ....... foarte greu se misca nemtii si nu prea vor sa puna in aplicare o hotarare data in alt stat comunitar cu totul ca hotararile ramase definitive , executorii si irevocabile se executa , ....... nu se discuta !! Nerespectarea unei hotarari judecatoresti este infractiune si se pedepseste conf . legilor in vigoare , ....... numai ca pe noi Romanii nu ne prea baga nimieni in seama . Eu voi face plingere penala executorului judecatoresc din Germania si astept reactia lui .
Răspuns la discuția Fonduri europene nerambursabile
Buna ziua , imi puteti da un link ptr o astfel de firma de consultanta ?
Eu am CAEN 4941 . Doresc sa construiesc un depozit frigorific si sa achizitionez camioane de distributie frigorifice ptr produse alimentare perisabile .
Buna ziua ,

Cum as putea sa radiez temporar si sa-l inmatriculez din nou un autoturism de teren de care am nevoie doar iarna ? Momentat este inmatriculat pe persoana fizica iar impozitul este foarte mare din cauza ca are un motor de peste 3.000 cm ?
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
Singura solutie este sa faceti plingere penala atit impotriva inspectorului de dauna cit si impotriva celuilalt sofer care incearca impreuna sa musamalizeze intimplarea exacta a acidentului ! Va asigur ca o sa le dati o lectie neasteptata !!!!
Asigurare am dar numai carte verde si RCA-ul obligatoriu . N-am Casco dar consider ca nu este corect cind intr-un accident rutier cu un animal salbatic sa nu existe un fond suplimentar de risc care se ocupa cu astfel de despagubiri .
Buna ziua ,

Daca ma poate lamuri cineva in acest sens si anume construirea unui depozit frigorific , centru logistic , achizitionarea de noi TIR-uri Frigorifice in vederea desfasurarii activitatii de depozit En Gross si vinzare cu amanuntul al produselor de carne congelata si proaspata , peste congelat si proaspat , legume / fructe si flori , toate provenite din import .
Am personal mai multe TIR-uri frigorifice si desfasor doar activitatea de transportator deocamdata din depozitele mari din Europa catre Romania , Bulgaria , Turcia , Ungaria si Austria .
M-ar interesa ce fel de fonduri as putea accesa , in ce procentaj si care ar fii conditile .
In cazul in care imi puteti da un raspuns va rog sa-mi transmiteti parerea sau indrumarea dvs pe mailul meu privat si anume ,, pppp69d@yahoo.de ,,

multumesc
Buna ziua ,

Ma poate ajuta cineva cu o informatie in ceeace priveste un accident rutier cu un Cerb pe autostrada cu plata in Franta , in sensul ca nu am avut asigurare casco , masina este praf iar despagubire nu stiu cui sa-i cer si nu stiu daca in Instanta as avea cistig de cauza impotriva administratorului de drum respectiv sau daca ma pot indrepta sa cer dauna respectiva Fondului de Garantare a Victimelor sau ceva de acest gen . Daca cineva cunoaste vreo modalitate va rog sa-mi trimiteti un raspuns si pe mailul meu privat ,, pppp69d@yahoo.de ,,

multumesc
Buna ziua ,

Poate sa ma ajute cinava cu un model de contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie emis de catre ITM din cauza ca nu m-am prezentat cu documentele la control ? Am instintat atit in scris cit si telefonic ca nu sunt in tara ca sunt singur asociat si totusi mi-au intocmit proces verbal de contraventie de 4.500 RON . Le-am sugerat sa se deplaseze la sediul societatii unde voi trimite o persoana ca sa prezinte documentele la control dar la sediul societatii noastre .