avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters191851

Activitate ContSters191851

Nu puteti invoca in momentul in care ati primit procesul verbal ca nu stiti ce cuprinde. In mod normal nu trebuia sa-l luati atat timp cat nu l-ati semnat si vi se comunica acasa. Chiar si asa aveti posibilitatea sa contestati p.v.
Faceti contract de vanzare-cumparare la pretul minim notarial. In oricare variante are dreptul de a ataca in instanta, insa pastrati chitantele si toate actele notariale.
Evident sa proprietarul este responsabilul principal mai ales ca exista sef de parc auto.
Nu va reusi sa faca mare lucru, cel mult o amenda contraventionala pentru dvs. Chiar si cu martori e greu de dovedit. Mergeti la politie si spuneti sa vreti sa stiti motivul pentru care ati fost chemat si nu dati declaratii (sa dovedeasca ea),
Contestati executarea silita(poprirea) in instanta, urmand a va judeca atat cu Anaf cat si cu Banca.
Cazul prezentat are o dificultate ridicata nu poate fi rezolvat prin sfaturi online, trebuie sa-si angajeze un avocat, daca nu are posibilitati materiale sa faca cerere la baroul instantei unde are loc procesul pt avocat din oficiu.
Sfatul meu este sa nu mai faceti contract de inchiriere, va fi mai greu sa-i evacuati, am avut cateva procese destul de dificile cu evacuarea chiriasilor intr-o situatie asemanatoare.
Răspuns la discuția LAMURIRE notificare
Nu va actioneaza nimeni in instanta pentru 24 lei.
Răspuns la discuția contestare la executarea silita
Impreuna cu debitorul principal formulati contestatie la executare si solicitati prin ordonanta presedintiala suspendarea de urgenta a executarii silite (se va solutiona rapid si temporar pana la finalizarea procesului).
Răspuns la discuția VACANTA ANULATA
Va inscrieti la masa credala in dosarul de insolventa aratand ca firma va datoreaza bani. Este destul de dificil dar nu imposibil.