avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate george-neagu

Activitate george-neagu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are legătură cu grila.
Asa zisa retragere și nu cesiune cum țineți în mod expres sa precizați, presupune micșorarea capitalului social al SRL-ului.
Aici sunt doua aspecte. Micșorarea sa nu fie sub valoarea capitalului social minim impus de lege. Și micșorarea se face la valoarea nominala a părților sociale, nu cu un anumit castig pentru care ar trebui plătit impozitul la care de fapt cred ca va gândiți dumneavoastra.
Ca un exemplu. Ați întrat în firma cu 20 părți sociale a câte 10 lei partea, când doriți să ieșiți ieșiți tot cu acele 20 părți sociale. Adică acelea se anulează și asta doar dacă totalul părților sociale ramase depășesc numărul părților sociale minime impuse de lege.
Altfel rămâne doar varianta de cesiune părți sociale catre ceilalți asociati din firma.
Dacă va veți desfășura activitatea la sediul social al firmei, nu se discuta de punct de lucru ci codul caen îl autorizați la adresa sediului social.
Nu are legătură atestatul de producator cu impozitarea.
Pana la 75 de familii de albine nu plătiți impozit.
Peste veți depune declaratia unica si veti plăti impozitul calculat pe norma de venit agricol stabilita anual.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu un contabil angajat permanent.
Doar pentru întocmirea și semnarea bilantului contabil anual al asociației trebuie sa colaborați cu un contabil autorizat membru CECCAR. Deci pentru asta veți încheia cu acesta un contract de prestari servicii contabile pentru cateva zile cat ii trebuie sa va întocmească bilanțul, va da factura pentru asta și îl plătiți.
În rest pentru tinerea evidentelor contabile lunare, depunerea declarațiilor lunare cât și declaratia anuala 101 pentru ong-uri, dacă unul din membrii asociației se pricepe, poate s-o facă.
Vi s-a mai răspuns odată la aceasta întrebare. Imputernicitul nu are importanta în acest aspect, cel al încasării venitului din dobânda, plata impozitului pe venitul din dobânda și dacă e cazul, și a contribuției la sănătate.
Deci doar titularul e beneficiarul venitului, el depune singur declaratia unica, el plătește impozitul și contribuția la sănătate.
Răspuns la discuția Impozitare bani din donatii
Nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La sediul social. Acea referire la "" fără activitate" se refera la activitatea autorizata prin acel cod caen.
Tot la adresa sediului social veți primi corespondenta cu entități de control sau cu parteneri de afaceri.
Da. Doar la consulat sau ambasada. Detalii la ei.
Puteți sa vindeți cu contract de cesiune drepturi de autor (programe it) și va declarați castigul în declarația unica.