avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate alina39

Activitate alina39

Răspuns la discuția un raspuns concediu prenatal
Tana are dreptate! In perioada prenatala ,la firma prezinti in fiecare luna certificatul medical,dupa aceasta perioada se face suspendarea pentru cresterea copilului. La revenire se face incetarea suspendarii.
Răspuns la discuția Ajutor va rog!
scuze,pt. acel cuv."s-a"Nu-si avea rostul in propozitie!M-am grabit!
Răspuns la discuția Ajutor va rog!
cel mai bine este sa apelezi la o firma care se ocupa cu recuperarea datoriilor de la clienti rau platnici.Nu conteaza daca s-a societatea nu mai exista .Noi am patit la fel,dar am apelat la o asemenea firma si ne-am scos banii.Costa,dar merita!
Răspuns la discuția Delegatie Interna - Externa
Depinde ce e scris in contractul de munca.Sa-ti spun cum e la mine la firma.De exemplu:daca un om pleaca in delegatie ,ca sa ai o zi de diurna trebuie sa ai12ore .Adica,daca pleci dimineata la 8 si te intorci la ora 20 seara se considera o zi de diurna .Oricum esti platit pt.acea zi,iar orele ce se depasesc se platesc suplimentar.Iar la noi cine conducea masina avea spor de conducere in functie de km parcursi intr-o luna.
Răspuns la discuția Delegatie Interna - Externa
buna! la ce fel de delegatii de referi? E vb. cumva de deplasari in strainatate si in tara?
Buna !Tot ce poate face acel om pt. a-si dovedi nevinovatia , ar fi :sa vina cu cineva de la ITM in control la societate si sa vada ce face acel administrator si cum incalca niste drepturi.
da,e corect ce ti-a spus de la ITM.El a plecat din societatea voastra care avea norma intreaga la alta societate ,dar va ramane colaborator la voi cu 2 ore.Deci,necesita alt contract.
Răspuns la discuția diploma retinuta ...
buna!
eu stiu ca pt. diploma de BAC nu trebuie sa completezi asa ceva,numai pt. diploma de facultate .Ce naiba au inebunit astia ! intrebare:tu ai stat in camin in timpul liceului? Numai asa te poate obliga sa te duci pe la fiecare sa-ti semneze
buna!
draga mea,eu nu sunt in domeniu ,dar cred ca mama ta trebuie sa faca o hartie catre judecatorie ca renunta la pensia alimentara .
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz - bugetar
tu trebuie printr-o notificare scrisa ,sa comunici angajatorului incetarea CIM,dupa implinirea unui termen.Tu poti demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin CIM.Daca nu iti semneaza demisia,atunci spune-i si tu conditiile pe care i le ceri pt.a ramane .