avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate oana76

Activitate oana76

S.C. ______________________________
CUI – __________________________________
Nr. ______ / 29.04.2011


ACT ADITIONAL NR. _____
din data de _______________

la Contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. ___/_________ in Registrul general de evidenta a salariatilor

PARTILE:
1. ____________________, in calitate de reprezentant legal al SC _______________________ SRL, in temeiul drepturilor conferite de Legea 31/1990 actualizata;
2. ____________________, in calitate de salariat al SC ________________________________ SRL, in temeiul articolului 17 alin 2, lit. d) si d1) din Codul Muncii- Legea 53/2003 cu modificarile si completarile ulterioare aduse de Legea 40/2011;
Am convenit la modificarea Contractului Individual de Munca incheiat si inregistrat sub nr. _____/__________ in Registrul general de evidenta a salariatilor.

Art.1. Incepand cu data de ___________ se modifica Contractul Individual de Munca al d-nei/d-lui _____________________, avand CNP ____________________, dupa cum urmeaza:
CAPITOLUL SUPUS MODIFICARII MODIFICAREA CONTINUTUL MODIFICARII

L. Alte clauze: se introduce litera f). f). salariatul este obligat sa respecte prevederile Regulamentului Intern si ale Fisei Postului

M. Drepturi şi obligaţii generale ale părţilor: La punctul 2. Salariatului îi revin, în principal, următoarele obligaţii: se introduce litera f).
f). obligatia de a se supune obiectivelor de performanță individuale impuse, precum și criteriilor de evaluare a realizării acestora

M. Drepturi şi obligaţii generale ale părţilor: La punctul 4. Angajatorului în revin, în principal, următoarele obligaţii: se introduce litera f).
f). sa evalueze salariatul numai dupa obiectivele de performanță individuale impuse, precum și dupa criteriile de evaluare a realizării acestora


Salariat,
Numele şi Prenumele ______________________
Semnătura____________________


Am primit un exemplar 29.04.2011

__________________________________

Reprezentant legal angajator,
Numele si prenumele _____________________ Functia Administrator
Semnatura______________________ Stampila

Răspuns la discuția Cod Caen pentru taximetrie
licenta de transport persoane si bulina de la Primarie, succes!

intrati pe site Primarie si ARR.
Răspuns la discuția amortizare laptop
exact cum a spus doamna Iulia minim 3 ani , dar atentie administratorul poate decide si mai repede daca vrea de ex. 1 an dar fiscal nu este o cheltuiala cu amortizarea deductibila .
Răspuns la discuția achizitii intracomunitare
trebuie sa va inregistrati in ROI mai ales la PRESTARII servicii la comert pana in 10.000 de euro dupa obligatoriu, vezi site finante.
eu cred ca doar lichiditatiile banesti il avantajeaza, in rest fiscal plateste acelasi taxe in Romania.
leuca_luminita a scris:

oana76 a scris:

nu are viza itm deoarece nu se mai depun la ITM sigur are numar de inregistrare, partea proasta este ca revisal nu permite unui salariat sa vada daca este inregistrat, au omis importanta vizualizari de catre salaraiat al inregistrari unui CIM, poate se va remedia acesta optiune in viitor.


Chiar daca salariatul nu poate vizualiza Revisal-ul eu mi-am facut un obicei ca atunci cand ii dau exemplarul sau din CIM sa-i printez si pagina de internet din Revisal on-line semnata si stampilata de reprezentantul societatii si il pun sa semnaze ca a primit 1 exemplar al CIM.


da aveti dreptate dar altii trec cu pixul se pare ca au uitat, dar fara regrete din 01.05.2011 trebuie confirmata pe contractul de munca data primiri unui exemplar si salariatului si atunci salariatul poate cere si numarul de la ITM, confirmarea on line o am pentru control nu si pentru salariat obligatoriu, asa spune legea, nu eu:))
Răspuns la discuția declaratii
doar cele de impozit pe venit/profit TVA oricum nu mai aveti si bilantul contabil.
nu are viza itm deoarece nu se mai depun la ITM sigur are numar de inregistrare, partea proasta este ca revisal nu permite unui salariat sa vada daca este inregistrat, au omis importanta vizualizari de catre salaraiat al inregistrari unui CIM, poate se va remedia acesta optiune in viitor.
Răspuns la discuția Prelungire sediu
depinde de documentele incheiate cu proprietarul si perioada, pe site ONRC gasiti OPIS documente depunere mentiuni .
la un avocat sau jurist, ORC incaseaza taxele de infiintare care sunt mai mult decat suficiente , echitabil ar fi sa colaborati si cu juristi , avocati si notari nu doar ORC trebuie sa traiasca, parerea mea.