Parerea mea e ca nicio televiziune nu ar refuza asa subiect. Poti sa le trimiti un mail, iar pe urma organele abilitate s-ar putea autosesiza sub presiunea media.
Succes in continuare!!!
Nu cerceta legi ca incepi sa pui intrebari idioate pe un forum serios doar ca sa te afli in treaba. Daca ti-ai cumparat NCP nu inseamna ca trebuie sa ti se lamureasca intelesul fiecarui articol. Sincer deja m-am saturat de topicurile si de mesajele tale si sunt uimit ca mai ai dreptul sa postezi pe acest forum.
Imi dau seama de capacitatea ta intelectuala cand citesc ca intrebi de ce dreptul nu e la fel de "international" ca ingineria sau medicina. Trebuie sa iti spuna cineva ca organismul uman si legile fizicii sunt la fel peste tot, iar legile nu. Fa-ne un serviciu tuturor si cauta alt forum in care sa iti arati inteligenta.
Cum ai citit art. 19 indice 1, alin.1 Cod Penal, cum te-ai trezit sa deschizi un topic stupid pe forum. Nu te-ai sinchisit sa citesti si art. 2. "Sunt de profesie infractor. Daca ma angajez la stat mai raspund penal?". Deci constat ca tu citesti Codul Penal ca pe o carte cu bancuri, si apoi deschizi topicuri in nestire, ca si cum persoanele care citesc/scriu pe acest forum nu au altceva de facut decat sa iti explice tie ca raspunzi penal si daca lucrezi la stat sau ca legile difera de la tara la tara.
Oricum, implor un admin sa ia atitudine...
Oare hotii asta chiar nu se gandesc ca pagubitul ar putea merge la politie pentru a fi insotit de agenti la intalnire? Culmea prostiei pe cuvant sau poate si-au mai gasit prosti inainte.
Du-te la politie si scapa-ne pe toti de ei!
Eu v-as recomanda sincer sa va linistiti si sa incercati sa judecati situatia la rece.
Va inteleg perfect frustrarea si si faptul ca va doare ceea ce ii sa intamplat copilului dumneavoastra.
Copilul dumneaviastra nu o sa se simta razbunat daca ajungeti in justitie, el nu intelege acest lucru. Oricum raul pentru el e bun facut.
Ce credeti ca ii se va intampla acelei persoane daca o actionati in justitie? Aveti posibilitatea financiara, rabdarea si timpul necesar pentru un proces din care nu o sa aveti mare lucru de castigat?
Daca raspunsul este pozitiv atunci faceti acest lucru!
Cu respect,
Alin.
Buna seara si felicitari tuturor stagiarilor pentru munca depusa atat in timpul facultatii cat si acum cand sunteti pe cale sa deveniti avocati "cu acte'n regula".
Sunt pe cale de a termina anul I al facultatii de drept si vreau sa va marturisesc faptul ca nu credeam niciodata ca imi poate face studiul atat de mare placere. La admitere am fost printre ultimii admisi la taxa, iar dupa primul semestru sunt al 3-lea din an.
Vreau sa va adresez urmatoarea intrebare: cam din ce an as putea sa fac practica, eventual pe timpul verii? Adica dupa terminarea carui an se presupune ca ai cunostintele minime pentru a face asa ceva si a putea invata ceva de la un avocat? Deocamdata ma multumesc cu "devorarea" siteului si a forumului si ma incapatanez sa dau si unele raspunsuri la intrebarile foarte simple, atunci cand sunt sigur ca nu exista riscul sa dezinformez.
Va multumesc tuturor si sper ca voi reusi in acest domeniu special.
Cu respect,
Alin.
Daca se vinde cota indivizata nu trebuie acceptul celorlalti 2 frati? In caz ca se pune problema oricum....
Cel mai bine e sa vorbiti cu un avocat, dar imi spun si eu o parere cu permisiunea dumneavoastra.
Daca partajul nu a fost facut casa se va imparti intre voi 3, nu stiu exact in ce cote-parti, dar oricum se va imparti.
La incheierea succesiunii o sa aflati ce cota-parte va revine din casa.
In legatura cu cerera de examinare pshihica, parerea mea ca in ultima instanta mama dumneavoastra ar fi pusa sub interdictie judecatoreasca, dar asta nu ar insemna ca isi pierde drepturile, ci doar ca acestea vor trebui exercitate de tutorele dansei (eu asa am invatat la drept civil), deci nu o sa iesiti in avantaj.
Asta e parerea mea. Astept cu interes pareri mai avizate.
Cu respect,
Alin
Buna seara,
Daca doamna respectiva nu este proprietara terenului respectiv (mai mult ca sigur nu este) nu va poate impiedica sa va plimbati cainele acolo. Pe proprietatea publica se poate plimba oricine. Bineinteles ca dumneavoastra aveti obligatia sa strangeti mizeria cainelui. Nu inteleg cum o poate deranja, ma gandesc ca nu latra 5 minute cainele la dansa la geam. Oricum dumneavoastra va puteti plimba cainele linistit pe domeniul public. Data viitoare intrebati-o eventual daca are terenul respectiv in proprietate.
Cu respect,
Alin
Buna seara,
Subiecte asemanatoare s-au mai discutat pe aici deci ar fi bine sa cauti unele la care s-a discutat mai mult.
Din pacate nu poti face mare lucru. Din punctul meu de vedere cel mai bine e sa faci o plangere la politie, dar sincer nu vad cum te-ar putea ajuta. Probabil multi ti-ar recomanda sa il dai in judecata, dar eu consider ca pentru 200 RON nu se merita. Chiar daca ai actiona in justitie s-ar pune problema dovezilor. Tu cum poti dovedi ca produsul era stricat cand l-ai primit? El v-a spune ca era in stare de functionare. Va trebui sa aduci martori care au fost de fata cand ai desfacut coletul. In sfarsit, cred ca ti-ai dat seama cum stau lucrurile. Sper ca juristii de pe forum sa iti dea o solutie mai buna.
Sa ai mai mare grija data viitoare!
Cu respect,
Alin
Daca in perioada respectiva (6 ani) activitatea dumneavoastra a fost incadrata in grupa 2 de munca, la cei 6 ani de vechime se mai adauga 1,5 ani, iar in cazul grupei 1 de munca se mai adauga 3 ani.
Deasemenea se scad un anumit numar de ani din varsta minima de pensionare.
www.avocatnet.ro/content/for...