buna ziua revin cu intrbarea de mai inainte am facut cere de incher c.i.m patronul a zis sa o las aclo si mi-a zis ca sunt libera chiar fortanduma sa plec fara ca aceasta cere sa fie inregistrata daca nu mi sa aprobat unde trbue sa ma adresez va multumesc
buna ziua am incheiat c.i.m sambata 9 iul 2011 siam inceput un nou contract la alta societate in data 11 iul 2011 in acest caz am continuitate VA MULTUMESC
lucrez cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni din motive personale as dori sa=mi caut alt loc de munca cum as putea pleca fara sa=mi afecteze cotinuitatea
lucrez aj de bucatar la un restaurant am fost angajata din somaj cu c.i.m pe 6 cu program de 8 ore incepind de azi patronul ma anuntat ca mi-se reduce programul la 4ore din lipsa de vanzare este legal ce a ce se intampla
buna seara . lucrez la o scoala angajat ca personal nedidactic in cursul acestui an mi sa scimbat programul de lucru fara sa fiu consultat intrebarea este trbuia sa fiu si eu consultat de aceasta schimbare
Buna ziua. Sunt elev in anul 3 la liceu, mi-a decedat tatal si am obtinut pensie de urmas, vreau sa ma angajez cu carte de munca si sa pot termina si liceu. Intrebarea este daca ma angajez mai beneficiez de pensia de urmas sau daca sar putea transfera pe numele mamei mele. Multumesc.
Buna seara.Lucrez la o firma am fost angajat din somaj cu c.i.m pe perioada determinata de sase luni nu am primit salariul de 3 luni unde pot sa ma adresez pentru aoblliga pe patron sa-mi achite salariul Am gasit un loc de munca mai serios cum pot sa=mi schimb locul de munca va multumesc
Buna ziua , ma numesc Dovleac Alina, am efectuat doua luni de somaj din cele 12 dupa care m-am angajat laun hotel restaurant. Lucrez de 3 luni de zile si nu mi sa acordat salariul, patronul invocand motivul ca nu are de unde. Va rog sa-mi comunicati daca asi putea sa revin din nou la somaj si care ar fi filiera? Cu respect Dovleac Alina.