avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate Claudia Reteanu

Activitate Claudia Reteanu

Nu este bine sa pleci la drum lung cu neincredere, banca nu este o institutie caritabila, tu vrei un ajutor ea vrea un profit deci trebuie sa ai in vedere in fiecare luna cum merg ratele tale, sa nu ramai in imposibilitate de plata si esti mai protejat daca poti sa achiti un avans mai mare, sa ai grija ca rata sa fie cat mai mica pt tine astfel ca daca esti in incapacitate de munca temporare sa ai o acoperire. Bafta.
Da, uzucapiune si in Romania. Daca este asa cum spui, actiunea este de rectificare Carte Funciara prin uzucapiune. Competenta instanta unde se afla imobilul. Bafta.
Numai in instanta. Firmele de recuperare pun in executare o hotarare. Bafta
Pfa se inregistreza la adresa de domiciliu. Poti practica oriunde in tara dar apartii de unitatea fiscala unde ai domiciliul. Bafta.
Răspuns la discuția insolventa
La Executor trebuie inregistrata datoria iar acesta din 6 in 6 luni va verifica solvabilitatea debitorului si ii va urmarii toate veniturile, contra unei taxe care se actualizeaza din 6 in 6 luni. Bafta
Răspuns la discuția Concediu medical
Sunt doua lucruri distincte, cred ca nici un angajator nu isi doreste un angajat lesinat la servici care nu da randament nici macar la inceput de drum. Concediul medical se elibereaza in urma unui control medical sau spitalizare. Bafta.
Administratorul raspunde pentru datoriile create si neachitate sau neachitate la timp si acumuleaza penalitati. In caz de insolventa, daca datoriile nu sunt acoperite de administrator atunci statul si tertii se vor indestula si din sovabilitatile celorlalti asociati. Bafta
Cand esti beneficiarul unui uzufruct viager, locuiesti in imobilul respectiv si atat. Banca nu are ce face cu un drept locativ. Daca doresti sa ataci contractul de donatie facut de tine trebuie sa ai motive temeinice. Tu trebuie sa ai calitate de proprietar pe imobilul respectiv ca sa prezinti interes pt banca. Banca te poate ataca direct daca tatal tau a girat cu imobilul respectiv pt tine. Bafta
Răspuns la discuția Preschimbare buletin!
Trebuie sa mergi cu amandoi proprietari la buletine sau mergi la notar si dau amandoi o declaratie de acceptare in spatiu chiar daca sunt parintii tai sau ai avut domiciliul la aceeasi adresa. Bafta.
Nu va fi recunoscuta hotararea SUA pe teritoriul Romaniei. Daca minora isi schimba domiciliul sau rezidenta este nevoie de o hatararein ceea ce o priveste pe teritoriul Romaniei, in functie de programul de educatie al acesteia. Tatal nu poate lua fata de la bunicii materni doar pt ca el doreste si intamplator se afla in Romania. Poate obtine un drept de vizita pe cale judecatoreasca. Teren finalizare 16 luni.