Am avut un conflict cu o persoana pe care am batuto si are 14-15 zile spitalizare si politia are necaz pe mine ca mai am avut niste probleme asemanatoare dar cu 6 zile se spitalizare si am primi o amenda de 8.500 acum 2 luni ,partea vatamata ami cere 15 milioane sa asi retraga plangerea ca sa fac sa ai dau sau sa merg cu el la procuror??? va multumesc pt raspuns
BUNA ZIUA
CE POATE SA MI SE INTAMPLE DACA MI SA FACUT PLANGERE LA POLITIE CU CERTIFICAT DE 14-15 ZILE DOSAR PENAL ,AL TRIMITE LA PROCUROR SI CE VA DECIDE PROCURORU ???????????????????
Buna ziua asi avea si eu o antreabare va multumesc
Am avut un conflict cu o persoana pe care am batuto si s-a scos certificat medicolegal de 14 -15 zile , dar nu are martori pt ca eu asi fi dat an el eu an schimb am 2 martori care zic ca el a venit la bar find mort de beat a cazut cu bicicleta si sia spart capu si sa lovit la (coaste )nu a dar nimeni in el .
ce probleme poat avea am mai loat acum o amenda administrativa de 8500 pt un caz de 6-7 zile de spitaliazara .ce mi se poate antampla va multumesc
cazieru meu este curat doar 2 amenzi de la procuror loate una an 2008 si uan an 2011 va multumesc anticipat si astept raspunsu dv .
I ziu cu .........ma aflam la bar la un moment det au aparut 2 persoane care am avut eu conflicte mai de mult au anceput sa am ameninte ca ma baga la puscarie ce ele mana In mana cu politia,ma injurat si la un moament dat unu dintre ei ma lovit cu o carje an cap si iam zis sa ma lase sa plec si nu au antales dupa aceia mam antors sa plec si unu dinte ei ma Inpins si eu am cazut cu fata an jos avand sticla an mana sa spart si mam taiat pe piept si dupaeiia cand mau vazut ca sunt plin de sange mau lasat an pace intre timp patronu magazinului a sunat la 112 si a sunat si politia de la comuna dar nu au venit,dupa ce ia chiemat unu dintre cei 2, au venit dupa ce am plecat eu la spital si ia loat declaratie la barman care sete ruda cu cei 2 si a declarat ca eu mam taiat pe piept cu sticla .a 3 zi am fost la politie si am depus plangere si am depus si certificatu medico legal de 8-9 zile .antre timp au rezolvat ei antre ei politia cu unu dintre ei si mia trimes politistul acas o foaie stampilata de el semnata ,ca au cercetat acuzatile meele si nu se confirma .
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu ceva politistul acest are nacaz pe mine si vrea sa ma bage la parnaie am primit multe amenzi maxime de la el
Si mia facut si dosar cu fiul a unuia dinte cei 2 care mau agresat pe mine .si fiul acestuia a avut certificat 5-6 zile si eu am avut si martori si tot mai facut dosar dar eu ca am depus plangere cu certificat mai mare mi trimis ca nu se confirma acuzatile mele .
Eu mam gandit sa trimit la judecatorie la politie si la parchiet .declaratia data de mine ,certificatu medico legal ,citanta trimisa de catre organu de politie si declaratia unui martor ca ia vazut cand au venit hotarati an bar sa ban bata si a sunat le 112.
da poate o sa ma trimita an judecata dar am fost cu cineva la pol si declaratile pe care leam dat, ei mau invatat sa le dau an acest mod ca nu asi fi fost eu la volan.
Si am trecut pe la inspector car se ocupa de dosar acum o luna de zile si a zis ca dosarul este 50%pt mne si 50% pt ei si a zis ca astepta politistul care mia facut procesul vb ca sa imi faca alt proces vb pt ca a gresit numele. si dupaceia al trimite la procuror cu decizia de scoaterea sub urmarire penala.
Dosarul are 5 luni la politie si acest cineva mia zis ca o sa mearga si la proc sa ai zica sa imi dea neancepere .
oare asa va fi cum gandesc eu .va multumesc anticipat
Am avut un conflict cu o persoana care are 5-6 zile de spitalizare si politistul a zis ca va trimite dosarul la procuror ce se poate intampla,mai am o amenda administrativa care nu am platito e la fisc imi poate spune cineva ce se va intampla va rovg frumos.
Am fost la politie cu un martor decat de a dat declaratie ca a fost el la volan si eu mam urcat in momentu cand a oprit pt ca avea o problema la becu de semnalizare si mam urcat eu si in momentu acela a venit si politi mia cerut actele si mi sa zis sa suflu ina alcotest lem explicat ca nu am fost eu la volan nu au antales .Am suflat an alcotest si a rezultat 1,18 si mi sa zis sa mergem la sange si eu am refuzat probele de sange pt ca nu fusasem eu la volan si cand mi se recolteaza sange intru an stare de lesin si dupaceia am plecat .cam asa ceva ar fi date declaratile de noi la politie si mai exista 2-3 martori care nu au dat dar care o sa declare la fel
asi avea sanse de a nu ma trimite an judecata procuroru si sa imi dea neanceperea urmariri penale ???
va multumesc
Ati multumesc pt raspuns dar eu nu am dat proba de sange si este alta infractiune nu pot sa merg la IML pt ca eu am suflat decat an alcootest asa am inteles.
deci eu am doua infractiuni 1. conducerea sub influenta alcoolului .2 sustragerea probelor biologice .va rog cine poate sa ami dea mai multe informati.
Am fost la politie cu un martor decat de a dat declaratie ca a fost el la volan si eu mam urcat in momentu cand a oprit pt ca avea o problema la becu de semnalizare si mam urcat eu si in momentu acela a venit si politi mia cerut actele si mi sa zis sa suflu ina alcotest lem explicat ca nu am fost eu la volan nu au antales .Am suflat an alcotest si a rezultat 1,18 si mi sa zis sa mergem la sange si eu am refuzat probele de sange pt ca nu fusasem eu la volan si cand mi se recolteaza sange intru an stare de lesin si dupaceia am plecat .cam asa ceva ar fi date declaratile de noi la politie si mai exista 2-3 martori care nu au dat dar care o sa declare la fel
asi avea sanse de a nu ma trimite an judecata procuroru si sa imi dea neanceperea urmariri penale ???
va multumesc
Am avut un conflict cu o persoana pe care am batut-o si a depus plangere impotriva mea ,a scos certificat medico-legal de 6 zile .
As vrea sa stiu ce se poate intampla ,el nu vrea sub nicio forma sa se impace cu mine ce se poate intampla am inteles de la politistul care mi-a facut dosarul ca procurorul o sa imi de-a o amenda administrativa (dar eu mai am o amenda administrativa mai pot lua inca una ?) va multumesc pt raspuns.