avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate ion_iliescu

Activitate ion_iliescu

Sa nu uitam ca userul sa sustras de la cercetare penala cat si de la cea judecatoreasca.nu va primi amenda administrativa decat cu mult noroc.si daca primeste se trece in cazier..adi.da-le detalii avocatilor ca sa iti poata da un raspuna corect.spune-le si ca sa dorit solutionarea pe cale amiabila si achitrea prejudiciului fara a se merge pe penal.dar tu nu ai fost de acord cu oferta ofiterului de la economica.iti dai seama ce referat ti-a facut ala.amanrile nu au foat facute de avocata ci din lipsa de procedura.zi adevaru si vei.primi un raapuns corect ca sa stii ce sa faci mai departe.tu nu ti-ai recunoscut fapta si nu ai dat nici o declaratie pana acum.sa te bucuri daca primesti o pedeapsa cu suapendare.
Răspuns la discuția accident rutier
nu am asigurare rca.
Discuție accident rutier
am avut ieri un accident fara victime.eu sunt vinovat.nu a fost chemata politia.partea vatamata mi-a cerut 3000 ron.

ce mi se poate intampla daca cheama politia.
pentru ca nu sunt de acord sa ii dau tati bani,deoarece e doar putin indoita aripa.

multumesc.
Răspuns la discuția se poate accesa date personale?
e clar ca userul foloseste un laptop furat,sau chiar furat de ea si se teme sa nu fie prinsa.
mai sus mentioneaza ca foloseste retele wirless,depe unde cum.deci stie ca poate fi identificata dupa mac.
eu cred ca a fost identificata conexiunea,si au incercat sa o faca sa marturiseasca,deoarece poate fi principalul suspect.

sa intre in pc si sa vada ce faceti,nu au cum.insa pot monitoriza traficul.

asteptati-va la o percehezitie.mai bine scapati de laptop.daca il gaseste la dumneavoastra,va poate retine.

daca vati contectat la retea wirless,va fi greu de demonstrat cine sa conectat.asa ca scapati de laptop,ca sa nu fiti prinsa.
Răspuns la discuția inregistrare ilegala
Domnisoara.nu fac nici o confuzie.si inteleg mai bine decat dumneavoastra chiar.eu spuneam ca o persoana oarecare nu are dreptul sa inregistreze convorbiri intre alte persoane,decat politia prin aprobarea magistratiilor.ce nu am zis bine?inregistrarea si intercepatarea lucreaza impreuna.degeaba interceptezi daca nu inregistrezi.

Nu inteleg pentru ce ati scris un carnat atat de lung.aici era simplu.o convorbire intre doua persoane ,fiind inregistrata de o a treia,care nu este parte in convorbire.fapta savrasita de catre al treilea,este ilegala.va explic ca si copiilor de gradinita.

spuneti ca numai politia detine astfel sisteme de intecrceptare?e plin netu de sisteme de interceptare.

nu vreti sa intelegeti ca sotul userului,nu facea parte din discutie,ci a ascultat si inregistrat convorbirile,prin nu stim ce metoda.CEEA CE ESTE ILEGAL.(nu si din punctul dumneavoastra de vedere).

imi dati exeplu inregistrarea unei mite,e tottal aiurea,nu are legatura cu speta de fata.eu ar trebui sa ii ascult telefonul functionarului cand vorbeste si cere mita,ceea ce este ILEGAL.numai politiai poate inregistra si intercepta.

nu am chef sa va mai explic.oricum nu intelegeti nimic.

[ link extern ]

sper ca asta sa va lamureasca.
pe langa toate,poate sa afaca plangere penala,deoarece poate fi vorba de un santaj.

va mai aduc aminte o data.userul in timp ce discuta un subiect intim cu noul iubit,a fost interceptata si inregistrata de sotul ei,iar inregistrarile au fost date spre ascultare la difrerite persoane.cum au fost inregistrate?ilegal...bravo Domnisoara.

aveti bonul.nu se va intampla nimic.nu aveti cazier.
nu poate fi vorba de abuz de incredere deoarece nu exista un bun instrainat care nu este restituit.invinuitul nu si-a insusit bunul in folos propriu,iar din cele relatate,rezulta ca reclamanta ar putea avea acces la ele prin intermediul contabilei.invinuitul nu refuza sa restituie,pentru ca nu are ce restituii.actele firmei sunt corect situate la locul lor.reclamanta nu le poate lua de la firma fara acordul celuilalt asociat.nu exista nici o fapta penala.
traumatizata nu cred ca e fetita.poate doar speriata.
ca a mituit politistul,m-as mira.deunde sa aiba un vagabond atatia bani?

poate primii o amenda,dar nu mai mult.daca va distrus usa,faceti plangere penala pentru distrugere.
``uramand cursul legal``,trebuia sa sunati la 112.
daca toti vecinii au fost deranjati,cu de ati depus numai dumneavoastra plangere?
Răspuns la discuția lovire sau alte violente
da cu ce la lovit de a primit atatea zile?cu ciocanu in cap?
ce va nu e bine.poate la batut bine.nu la lovit.
sa faca plangere penala,dar risca denuntare calomnioasa daca nu se dovedeste ca vecinul lalovit
ar fi ceva sanse.mai ales daca nu au antecedente penale si isi recunosc fapta.dar foarte mici,,,,