avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate OctaviaMaria

Activitate OctaviaMaria

Pai, dacă vinovatul nu are asigurare la mașină, cum deschide pagubitul dosar la BAAR?

Olga Tanasa a scris:

In baza procesului verbal eliberat de politie deschideti dosar de dauna la BAAR

Dacă este vorba de nume, nepotul poate lua numele bunicului, argumentând înstrainarea sufletească față de tată și recunoștinta față de bunicul care a fost parte la creșterea lui, alături de mamă. Cunosc un caz rezolvat favorabil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creati-va un cont oe site-ul "Ghiseul.ro,, acolo apar amenzile si mpozitele existente pe nulele dumneaviastra.
Pentru linistea dumneavoastra, va mutati in alta casa, dar aveti grija sa continuati sa indepliniti clauza de intretinere.
Răspuns la discuția Declarare venit pensie comunitara
Ma aflu in aceeasi situatie. Imi puteti spune in baza carei reglementari sau legi se aduna pensiile?
Silvy93 a scris:

Buna ziua eu nu sunt un contabil dar mă interesează și pe mine situația Dvs.Din ce știu eu( stau în Italia),pensia se impozitează numai în țară de reședință ( Nu există dubla impozitare),deci ori plătiți în România ori în Italia.In Italia până la 800 de euro nu se plătesc taxe,în România până la 2000 de lei nu se plătesc taxe.Daca depășiți per total suma ( pensia din Italia adunată cu cea din România),atunci în România ce depășește 2000 de lei plătiți 10%..Puteți să spuneți cat aveți în total pensia?

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fist odata, acum nu mai e asa viata la tara.
Enil a scris:

Asta e viata la tara. Unde ai crescut?

Hm, buna indrumare, cum de nu s-a gandit la asta?!

gi-jane2 a scris:

O intrebati.

Permis de conducere reinnoit
Conducătorii auto care au împlinit 70 ani trebuie sa își schimbe permisul auto imediat după împlinirea vârstei? Se prevede vreun termen de timp pentru reinnoire? . Va multumesc.
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum puteți sugera asa ceva? Acesta e site de avocați sau de hingheri?

raluk0207 a scris:

Sau rezolvați cazul prin metode mai neortodoxe.

Primesc o pensie în sistemul public românesc și o pensie din străinătate. Pensia din străinătate se impozitează cu 10% toată suma sau 10% din diferența de peste 2000 RON? Se plătește CAS și/sau CASS la o pensie din străinătate de 2050 RON? Vă mulțumesc.