avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate Traian Danceanu

Activitate Traian Danceanu

Răspuns la discuția cota parte indiviza
Nu este greșit. Este doar ilegal. Dacă nimeni nu contestă în instanță rămâne că e bine așa.
Răspuns la discuția Restante intretinere
Debitele către asociație sunt ale proprietarilor și nu ale utilizatorilor. Neglijența dumneavoastră de a nu acționa pentru partajarea bunurilor comune vă costă în cazul acesta. Aveți șanse să inițiați acțiune de partaj și sa înscrieți în pasivul masei partajabile debitul către asociație. Debit pe care solicitați să se constate că este în sarcina soțului care a avut folosința apartamentului. E greu și destul de inutil să așteptați sfaturi pe net. Trebuie să acționați prin serviciile unui profesionist care sa va acorde asistență juridică calificată. Baftă și să vă dea Dumnezeu înțelepciunea de a acționa pe calea corectă.
Răspuns la discuția Plata utilitati fara penalitati
Dacă ați plătit debitul principal penalitățile nu vor creste. Dacă penalitățile cresc înseamnă că asociația calculează penalități la penalități și este ilegal. Puteți plăti în fiecare luna debitul principal și penalitățile să le lăsați în suspans. Pentru diminuarea penalităților, având în vedere faptul că ați plătit integral debitul principal, încercați o negociere cu asociația. Dacă nu funcționează așteptați să vă acționeze în instanță.
3 ani cu condiția să nu fi fost recunoscută expres sau tacit.
2011 - prescripția extinctivă. Cam greu ... A trebuie asistență juridică specializată pe acest domeniu.
La una din asociațiile din Bacău la care am contract pe funcția de consilier juridic, am un mușteriu procesoman care se tine tare și își cheltuie banii în instanță. Nu a câștigat niciodată un proces cu asociația pe care o reprezint. Dacă asociația face la timp diligentele necesare în mod profesionist va câștiga mereu. E greu să vă răspundă cineva unde ați greșit de ați ajuns în situația descrisă. Pentru acest prejudiciu pot fi trași la răspundere membrii comitetului executiv în frunte cu președintele (art. 32, alin. 2, Legea 230/2007)
Lămuriți-ma în ce mod va impune obligația de plata, verbal, prin lista de plata sau prin ce modalitate. În funcție de răspuns aveți de acționat în mod diferit.
Categoric pe cota parte și se distribuie la toți proprietarii din imobil nu numai la proprietarii de pe coloana respectiva.
Acțiune în instanță. Obiect : obligația de a face. Solicităm instanței pronunțarea unei hotărâri prin care să obligați pârâtul la emiterea unei facturi în valoare de x lei conform contract nr. Y și O.P. nr.z.
Licențiatul în drept poate încheia contract de munca pentru funcția de consilier juridic. Odată încheiat acest contract el devine consilier juridic. Din acest moment el poate sa se înscrie intr-o asociație profesionala. Poate dar nu e obligat. În afară de Asociația Colegiul Consilierilor Juridici sunt încă aproximativ 100 de alte astfel de asociații.