avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate stf_stf

Activitate stf_stf

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiica mea locuieşte în Bucureşti în Drumul Taberei ,bloc etajul 10 , aceeaşi situație în sensul că tot călîi sunt caloriferele şi nu goleşte nimeni caloriferele.Eu locuiesc în Ploieşt iar agentul termic care intră în bloc dacă nu are temp.de 65 G*,contorul nu înregistrează
buna seara , expun urmatoarea cauza: Tatal meu decedat a mostenit de la parinti sai 5 ha teren extravilan.Fratele meu si mama doreste sa dezbatem succesiunea doar pentru acest teren. Mentionez ca nu am deschis succesiunea pentru restul de bunuri mobile si imobile ce intra in masa succesorala.intrebarea mea este daca se poate dezbate succesiunea doar pentru acest teren . Multumesc
buna seara.va expun urmatorul caz:tatal meu a decedat anul acesta in luna mai singurii mostenitori fiind mama,eu si fratele meu.Mama ne cheama la notariat pe mine si fratele meu pentru a da o declaratie de renuntare la un loc de veci pe care l-a cumparat pe numele ei acum doi ani cand si tata traia.intrebarea mea este urmatoarea:daca dau renuntare doar pe acest loc de veci in situatia cand nu se dezbate inca succesiunea dupa tata adica apartament,masina,alte bunuri mobile si alte terenuri pe care tata le detinea in alt judet,se va considera ca am renuntat definitiv la calitatea mea de mostenitor legal la tot ce detineau ei ca bunuri comune?mentionez ca relatiile cu mama si fratele meu nu sunt cordiale si suspectez ca doresc sa obtina o semnatura de renuntare din partea mea care sa-mi afecteze dreptul de mostenire pentru toate bunurile detinute in comun cu tatal defunct chiar daca ei dezbat doar succesiunea pe acest loc de veci.Se poate dezbate o succesiune doar pe un anumit bun?MULTUMESC.
buna seara

descriere caz :sunt executat silit pentru 3 pv. contraventie rovinieta,adica 84 euro plus 300 euro cheltuieli inaintare dosar instanta de catre executor .Mentionez ca detin o sentinta favorabila definitiva pt. aceste 3 pv. pe care am pus-o si eu in executare.Suma pe care trebuie sa o recuperez este 84 euro.Intrebarea mea este: pot cere executorului meu o actualizare a cheltuielilor respectiv si cei 300 de euro pe care trebuie sa achit executorului care ma executa ,sau trebuie sa deschid o actiune in instanta ? Multumesc!
Motivul il reprezinta un pv. contraventie rovinieta pentru un auto instrainat si radiat fiscal de pe rolul meu ,nu la-m radiat si din baza de date a politiei.Contraventia a fost savarsita la 2 ani de la instrainarea auto,am deschis actiune in instanta pe care am castigat-o si totusi sunt executat silit.
buna seara Am un proces cu CNADNR ,am intrat pe portalul judecatoriei si am vazut urmatorea solutie:

"Tip solutie: Schimbat total sau în parte
Solutia pe scurt: Soluţionând cauza în complet de divregenţă: Admite apelul. Schimbă în tot încheierea atacată în sensul că admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu constând în procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria R 11 nr. 0132381/10.06.2011 emis de către creditoare, simultan/succesiv prin toate modalităţile prevăzute de lege şi autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 01.10.2014. - Cu opinie separată - în sensul respingerii apelului ca nefondat.
Document: Hotarâre ".Am urmatoarea intrebare :se mai poate face ceva ?
buna ziua In luna martie am depus in instanta contestatie la executare pt. un pv. amenda rovinieta.Pe data de 08.09.2014 am avut primul termen . Solutia instantei a fost urmatoarea : Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acordă termen pentru a se achita c/val cheltuielilor efectuate cu înaintarea dosarului de executare.
Document: Încheiere de şedinţă 08.09.2014 Intrebarea mea este urmatoarea: Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? ce se intelage prin " acorda termen pt. a se achita............ ",adica ar trebui sa platesc executorului cheltuielile cu inaintarea dosarului insemnand aproape 100 euro +amenda de 28 euro?Cu toate ca detin o sentinta irevocabila favorabila pe care am depus-o la dosar, se pare ca ma-m judecat degeaba si sunt bun de plata. In sentinta pe care o detin si depus-o la dosar se specifica clar: instanta obliga parata"adica pers. pe care am actionat-o in instanta",la plata sumei de xxx lei reprezentand contravaloarea amenzilor datorate pt. 6 pv. verbale de contraventie pt. ca a circulat fara sa detina rovinieta,mentionez ca si pv. pt. care am formulat contestatie este stipulat in sentinta pe care o detin. multumesc!
buna ziua Detin o sentinta irevocabila favorabila ,sentinta ce a fost pronuntata in anul 2012 in luna iulie si doresc sa o pun in aplicare .intrebarea mea este urmatoarea: Considerati ca este tarziu sa o pun in aplicare dupa timpul ce a trecut de cind a fost investita? Tinand cont ca astazi este 25.06.2014 si au trecut aproape doi ani de la pronuntare plus ca din cate am inteles ca exista si o vacanta a executorilor .
buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din titlul executor si primesc aviz favorabil la contestatie banii platiti mi se vor restitui ? Multumesc!
buna ziua Astazi am primit o adresa de la judecatorie in care mi se comunica sa achit o taxa de timbru judiciar in suma de 90 lei ,si de a formula in conditiile legii, cererea de acordare a facilitatilor la taxa de timbru.Despre ce cerere este vorba si ce facilitati? Daca ma puteti ajuta cu un model de cerere . Multumesc!