In primul rand contractul de comodat auto este un imprumut de folosinta pe care eu nu vi-l recomand...in cazul in care doriti sa achitati pretul intreg pentru masina ...
Pe de alta parte daca cumparati aceasta masina nu puteti evita plata taxei auto ....o puteti doar recupera ...
face-ti contestatie la executare ...
eu va recomand sa luati toate actele pe care le detinenti si sa mergeti la un avocat ....acesta ...dupa ce va vedea acte va va putea indruma corespunzator ...
declaratia 600 impune ca Venitul bază de calcul este venitul declarat, care nu poate fi mai mic de 35% din câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi nici mai mare decât echivalentul a de 5 ori acest câştig.
Pentru persoanele care devin contribuabili la sistemul public de pensii în cursul anului fiscal, rubrica venit bază de calcul se completează începând cu luna pentru care se datorează contribuția de asigurări sociale. In aceste conditii nu va incadrati .... pentru ca ar trebui sa aveti un venit undeva la 800 lei lunar ...
Stiti ca exista si posibilitatea sa va casatoriti la ambasada romaniei in germania si va trebuie urmatoarele acte ....insa din cate stiu eu este un pic mai dificil asa ca v-as recomanda sa angajati o firma specializata care sa faca astainsa am sa va scriu in mare ce acte va trebuie ...
. Incheierea casatoriei intre un cetatean roman si un cetatean strain
Pentru a se putea oficia incheierea casatoriei la Ambasada sau Consulatul roman, solicitantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
barbatul sa fi implinit varsta de 18 ani, iar femeia sa fi implinit varsta de 16 ani;
sa nu fie deja casatoriti;
sa prezinte documente de identitate valabile (pasapoarte) si dreptul de sedere in germania
legea tarii cetateanului strain sa nu prevada un impediment la casatorie.
Acte necesare pentru cetateanul roman
declaratia de casatorie, semnata la sediul Ambasadei;
pasaportul romanesc sau alte documente de identitate romanesti, valabile (care nu au expirat);
certificatul de nastere in original;
o declaratie scrisa si semnata personal, la sediul Ambasadei, din care sa rezulte situatia casatoriilor anterioare.
Situatia casatoriilor anterioare se dovedeste, dupa caz, cu urmatoarele:
- copia sentintei de divort sau a hotararii de anulare a unei casatorii anterioare;
- certificatul de deces al fostului sot;
- certificatul de casatorie anterior, cu mentiunea desfacerii casatoriei;
certificatul medical privind starea sanatatii sale, din care sa rezulte clar daca este sau nu apt pentru a incheia casatoria; acest certificate este valabil 14 zile de la data emiterii.
Acte necesare pentru cetateanul strain
declaratia de casatorie, semnata la sediul Ambasadei;
un document de identitate valabil (pasaport);
certificatul de nastere in original;
un certificat de celibat, eliberat de autoritatile competente ale statului al carui cetatean este, sau de catre misiunea diplomatica ori oficiul consular competent al acelui stat in Franta;
un certificat de cutuma privind conditiile de forma si de fond ale incheierii casatoriei potrivit legii statului al carui cetatean este. Acest certificat va fi eliberat, de asemenea, fie de autoritatile competente ale statului al carui cetatean este, fie de catre misiunea diplomatica sau oficiul consular competent al acelui stat in germania.
In cazul in care doriti aceasta casatorie sa o faceti neaparat in romania cred ca aveti timp ...procedura si actele sunt cam aceleasi ....
Atata timp cat va este convenabila metoda de plata iar obligatia de plata se incheie in fata unui notar nu ar avea de ce sa fie o problema ...
in principiu aveti drepturi egale de 50% fiecare insa puteti ajunge la o intelegere sa ramaneti cu imobilul si sa-i dati paratei doar o sullta. Avocatul dumneavoastra va va explica ce este de facut.
Eu va recomand sa incercati sa va intelegeti, este posibila intelegerea in orice moment procesual. Daca nu doresc sa ajunga la o intelegere angajati un avocat care sa va faca intampinarea pe care sa o depuneti cu 5 zile inainte de termen.
Poate fi numit curator orice persoana capabila dar practic in acest moment dumneavoastra sunte-ti in incompatibilitate. Asta inseamna ca pe perioada procesului dumnealui trebuie sa fie reprezentat de o alta persoana care se numeste curator special si este desemnat doar pe perioada procesului, poate fi si un alt membru al familiei. Oricum ar trebui sa va angajati un avocat pentru ca va trebui sa faceti si o expertiza medicala etc....
Daca puteti demonstra acest lucru ...Da