avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de avocat Foleanu Paul Florin

Activitate Cabinet de avocat Foleanu Paul Florin

Daca ai făcut plângere la Arme și Muniții se vor face cercetări și dacă exista elemente care conduc la concluzia ca a fost săvârșită o fapta penală, autorii vor fi sancționați.
Povestea ta este cam încâlcita, dacă vânătorii au găsit un câine fără stăpân pe fondul de vânătoare puteau sa îl împuște. Dacă erai împreuna cu câinele și au executat foc către tine și câine, atunci este grav.
Nu înțeleg povestea cu autorizația, de unde ai aceasta autorizație de vânătoare? Ce fel de autorizație este? Colectivă?Grup restrâns?De serviciu? etc?
Autorizațiile de vânătoare au înscrise data emiterii, data vânătorii, participanții și vânatul împușcat. Data emiterii trebuie sa fie anterioară datei vânătorii sau sa coincidă cu aceasta data. Nu se poate emite o autorizație la o data ulterioară vânătorii.
Cred ca Politia va lămuri toate aceste aspecte.
Daca bunicii asa cum ati spus nu au probleme de sanatate care sa le afecteze discernamantul nu sunt probleme. Daca aveti dubii atunci solicitati acele documente de la INML.
Cred ca din pacate pentru tine ai sanse sa primesti o pedeapsa de inchisoare cu executare.
Incearca sa gasesti un avocat bun si roaga-te la Dumnezeu sa scapi.
Actul de vanzare cumparare se poate ataca de fratele tatalului insa fara sanse prea mari. Daca actul este incheiat in fata notarului este obligatia acestuia sa verifice daca partile au inteles ce acte incheie iar semnaturile lor reprezinta manifestarea expresa a acordului de vointa pentru incheierea actului. Bunicii beneficiaza de prezumtia ca au discernamant iar daca cineva doreste sa demonstreze in instanta ca la momentul incheierii actului nu aveau este aproape imposibil in situatia pe care o prezentati.
Impozitul este pe profit si nu pe venit. Contributiile sociale sunt cheltuieli deductibile care reduc profitul.
Răspuns la discuția acest art. 132 CPC este valid?
Da este valid. Este art.132 indice 1 alin 2 din Codul de Procedura Civila. Mai lipseste: "Dacă încunoştinţarea s-a făcut telefonic, grefierul va întocmi un referat în care va arăta modalitatea de încunoştinţare şi obiectul acesteia".
Răspuns la discuția Recurs investire bilet la ordin
Da puteti deoarece hotararea este executorie. Daca debitorul face recurs trebuie sa solicite suspendarea punerii in executare a hotararii pronuntate si instanta poate sa admita sau sa respinga cererea sa.
Răspuns la discuția Cumpare pamant
Trebuie ca mai intai persoana cu care ati discutat sa devina proprietarul parcelei respective si apoi puteti cumpara de la el.
Nu dati nici un ban pana nu semnati contractul de vanzare cumparare la notar.
Repet contract de vanzare cumparare si nu alte variante depromisiuni de vanzare.
Răspuns la discuția Amenintari
Sa inteleg ca ii cere un fel de taxa de protectie? Pentru ce?
Răspuns la discuția Articol codu munci
Daca angajatorul nu mai are nevoie de tine te poate concedia. In aceasta situatie beneficiezi de somaj daca ai lucrat cu contract de munca 12 luni in ultimii 2 ani. Referitor la demisie, aceasta este un act unilateral al angajatului si pune capat unui contract de munca. Daca nu vrei sa iti dai demisia nimeni nu te poate obliga. Dac iti dai demisia nu beneficiezi de somaj.