avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate onel666

Activitate onel666

Răspuns la discuția Furt in Germania
Nu ii va permit sa sune. Trebuie sa accepte un avocat din oficiu or sa plateasca unul. Depinde de land. Poate a fost arestat si pt ceva din trecut. Daca fapta nu e grava in 2-3 saptamani ii da drumul si va fi judecata in libertatea.

Clătite americane 1 a scris:

Dar nu înțeleg de ce nu a mai putut suna de atâtea zile. Asta nu înțeleg. Presupun ca procedurile aici în Germania nu ii permit sa sune acasă....
Cristina Filimon a scris:

Aveți răbdare și soțul să accepte un avocat din oficiu. Mai mult de atât nu vă pot spune. Acum că este în arest, va urma strângerea probelor, finalizarea urmăririi penale și trimiterea (sau nu) în judecată. Din moment ce este în arest, cred că există probe serioase împotriva soțului.



Răspuns la discuția recunoastere sanctiune pecuniara
In cazul meu a fost vorba de o amenda. am platit_o si s-a inchis cazul. Daca judecatorul e mai indulgent nu recunoaste hotararea data de o autoritate straina, dar poate sa o si aplic si VeI avea de platit in tara.

Spc18 a scris:

Buna seara,am primit aceasta citatie cu recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine(Legea 302/2004) sactiuni pecuniare . Stie cineva cum se pedepseste aceasta sentinta va rog

Am primit o citatie sa ma prezint la parchet in data de.. in calitate de invinuit privindcauza...
Intrebarea mea e : voi fii trimis in judecata sau se potda si alte rezolvari?
Dupa cat timp se poate prescrie o fapta penala in austria legata de infractiuni informatice de natura economica?
Răspuns la discuția Furt din magazin Germania
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare,dar alt caz,sotul meu a avut niste probleme la hamburg a fost arestat si eliberat si a venit in tara,in 2009 se intampla asta,ei erau mai multi 4 si doar unul s-a interesat de caz care avea domiciliu in hamburg,vineri pe cand se deplasa spr iesirea din germania a fost oprit de politia vamala,el lucrand pe tir,si a fost controlat la actele masini si marfi,si bineinteles si pe ei(fiind cu colegul lui) si i s-a comunicat ca trebuie sa il retina ca nici ei nu stiu despre ce e vb,el a apucat sa imi spuna ca e mai demult problema si ca luni ii da drumu,angajatorul lui s-a interesat si a zis ca luni il duce la judecator.Intrebarea mea e va fii tinut mult timp inchis sau ii va da drumul pe durata procesului,ca daca va fii inchis bineinteles isi va pierde locul de munca si mentionez ca eu am un copil mic si sunt casnica.Il poate ajuta cumva acest lucru sa fie eliberat cat mai repede.astept sa ma sune maine.
Buna,eu i-am dat in judecata si acum astept raspuns sa vad ce se intampla.
Răspuns la discuția Furt si arestare in Germania
Ce s-a intamplat pana la urma si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.
am depus o contestatie in urma unei decizi primite de la directia de asistenta sociala,mi-am luat un avocat care sa ma reprezinte si acesta a depus contestatie la raspuns la contestatie,desi in scrisoare primita se specifica ca daca raspunsul e nefavorabil la contestatie se merge in instanta.a procedat bn avocatul.
azi trebuia sa ma prezint la proces la ora 9 in calitate de petent pt recunoastere sanctiune pecuniara,si eu sunt plecat in tara si la ora 7 la adresa mea din buletin s-au prezentat jandarmi sa ma duca la proces ca dc nu ma prezint risc amenda 10000 lei si nici nu aveau mandat de aducere deoarece era prima infatisare a procesului,risc sa iau amenda?se poate face un abuz?
pt orice eventualitate am trimis un avocat
cum se face aceasta scrisoare/memoriu?