avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Dana Maxim

Activitate Dana Maxim

Răspuns la discuția Majorare Pensie Alimentara
Depuneti actiune de majorare pensie intretinere,motivand aspectele semnalatate de dvs.Instanta va solicita adeverinta de venit fostului sot si in functie de veniturile sale se va stabili majorarea pensiei de intretinere.
Răspuns la discuția plata crestere copil
In cadrul procesului de divort,instanta va stabili cunatumul pensiei de intretinere.Acestea se raporteaza la veniturile dvs.Daca nu aveti contract de munca, aceste se vor raporta la salariu minim pe economie.
aveati la indemana cerere pt ajutor public judiciar,daca veniturile sunt mici sau inexistente.
Răspuns la discuția titlu de proprietate pierdut.
solicita o copie conforma cu originalul de la organul emitent.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
fiti mai explicit,nu se intelege nimic din intrebarea dvs.
Răspuns la discuția divort
Divortul se va pronunta,indiferent ca doriti sau nu.
Bineinteles,poate obtine despagubiri de la societatea asiguratoare.In acest sens este necesar deschiderea unui dosar de dauna,la care atasati copii dupa toate documentele(certificat deces, cerere de despagubire din partea urmasilor, bonuri de cheltuieli etc.)In functie de necropsie,si expertiza se va stabili gradul de vinovatie,apoi daca nu ajungeti la un consens cu asiguratorul veti inainta actiune in instanta.
Daca sotul nu este de acord,sunteti nevoita sa reveniti la numele avut anterior casatoriei.Exista situatii cand pastrarea numelui este admisa de instanta,dar cu motivatie solida(ex.persoana publica cunoscuta sub numele de.....etc)
Răspuns la discuția Pensie alimentara copil
Cuantumul lunar al pensiei de întreţinere trebuie stabilit astfel încât să asigure un just echilibru între nevoile de întreţinere ale reclamantului şi cheltuielile obiectiv necesare pe care le are pârâtul.Aceasta se raporteaza la salariu minim brut pe economie, in situatia dvs.

Răspuns la discuția buna
Actiunea pt instanta,la care atasati copie CIM,copie decizie de incetare emisa de angajator.Conform art. 211 din Legea 62/2011 a dialogului social, cererile pot fi formulate de cei ale caror drepturi au fost incalcate dupa cum urmeaza:
masurile unilaterale de executare, modificare, suspendare sau incetare a contractului individual de munca, inclusiv angajamentele de plata a unor sume de bani, pot fi contestate in termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunostinta de masura dispusa.