avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate wap54_12

Activitate wap54_12

Am primit o citatie ca PETENT fara sa fi depus vreo intampinare sau plangere, curios este ca urmarind pe stampilele ce sunt pe citatie constat urmatoarele date: 23.10.1216 si 23.10.1222... Eu stiu ca primele doua cifre desemneaza ziua, urmatoarele doua, luna, dar ce dumnezeului indica celelalte 4 cifre? S-a emis citatia in 1216 si a ajuns in 1222? Ce dumnezeului inseamna asta? Sa fie primele doua cifre anul si urmatoarele ce, ora... ? Dar ce reguli se aplica de ajungi sa nu mai stii in ce an esti si ce citatii primesti? Te gandesti sa nu primesti citatii pntru stramosi mai ales cand stii ca nu ai depus nimic ca si PETENT!!! Va multumesc!
Luni am citatie pe penal combatand rezolutiile prim procurorului, dar, in timp ce am facut intampinare la judecatorie am facut si plangere la procurorul general de pe langa curtea de apel. Am primit raspuns de la procuror general curtea de apel ca plangerea mea a fost trimisa din nou la parchet "spre o competenta solutionare". Acum ce fac luni cu judecatoria? E vorba de acelasi dosar...nu ma pot nici prezenta ca am servici de 24 cu 24 si lucrez luni.... Ce fac cu judecatoria?
Va multumesc!
Discuție un sfat va rog
Luni am recurs si am asistarea platita, chiar de nu am contractul semnat, dl avocat sustine ca a depus delegatie, eu nu pot fi prezent caci lucrez 24 de ore, icep lucrul la ora 8 si termin la 8 a doua zi, pot aduce adeverinta ca sunt de serviciu pe 22, pot cere amanarea recursului intrucat doresc sa asist la recurs si nu am incredere in avocat? Pot cere amanare chiar de sunt asistat pt motivul aratat? Va mentionez ca nu am cum face schimb de serviciu, lucrez in MAI...
Am sentimentul ca avocatul angajat de mine a coalizat cu partea adversa, nu am probe dar flerul asta imi spune, mai ales ca la ultima infatisare a fost mai mult absent decat prezent in instanta... Luni avem recurs, solicitasem o amanare avocatului privind obtinerea unei probe, azi m-a intiintat ca se va judeca recursul ca nu poate cere amanare... Imi suna ciudat... mai pot rezilia contractul si obtine si onorariul? mentionez ca nu e semnat contractul doar dl avocat sustine ca si-ar fi depus delegatia la dosar... Ce ma sfatuiti si cum ma sfatuiti sa fac?
Ca petent, am depus plangere impotriva rezolutiei prim procurorului la judecatorie dar, in acelasi timp, am inaintat plangere si la procurorul general de la curtea de apel de care apartine parchetul. Am primit deja citatie la judecatorie fara a avea vreo rezolutie de la prim procuror. Ce pot face? Pot acum sa cer o amanare la judecatorie pana primesc un raspuns de la procuror general? Credeam ca nu va fi programat procesul la judecatorie atat de repede si voi avea timp sa primesc raspuns de la procurorul general de la curtea de apel...
Sunt citat ca petent intr-o plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului, penal, numai ca, in data cand sunt citat eu lucrez, fac mentiunea ca lucrez 24 de ore, incep serviciul la 8 si termin a doua zi la 8, nu pot face schimb de tura... In cazul acesta, ce am de facut? Sa cer judecarea in lipsa mea? Afecteaza mersul sedintei? Oricum, la ce justitie se face local, nu am sperante sa mi se dea castig de cauza... lupt pentru obtinerea unei hotarari definitive pentru a ma putea adresa la CEDO... Ce sfat imi dati? Pot amana cumva sau cer judecarea in lipsa? Va multumesc!
Discuție amanare
Intr-o plangere in care eu sunt reclamant si prin care sesisez instanta de rezolutiile gresite luate de prim procuror intr-o plangere penala, pot cere la prima infatisare eu, reclamant, termen nou pentru a lua la cunostinta intampinarea depusa de parchet? Va multumesc!
Ce articol de lege incalca un functionar public al Directiei Sanitar Veterinare ce are pe numele sau si o farmacie veterinara SRL? Este caz penal, care este incadrarea? Clar ca nu are dreptul sa aiba un SRL cu acelasi domeniu de activitate ca si fisa postului si cartea de munca, dar ce articol incalca si ce pedepse se aplica? Va multumesc!
Ei, si un raspuns mai bun pt ce mi-ar placea mie, dar nu ma izbesc de faptul ca nu e o decizie definiva? ca nu am mers inca si in instanta?...
Arde, da, dar cu avocat sau fara, tot acolo ajungi... eu vroiam niste sugestii mai exacte... am platit avocat pana acum, pai cu MAFIA tr sa lucrezi mai dur, o iau pe cont propriu si vad ce fac... pacat de oameni ca noi cand ajungem batjocura procurorilor ...

Editat de moderator simonette12- atentie la pct.2.1 si 2.2 din Regulament