Bună ziua. Dacă tatăl dvstră era divorțat cu siguranță apărea mențiunea în registrele ținute de instituțiile menționate. Nu înțeleg de ce doriți să introduceți acțiune în instanță. Se poate face la notar succesiune succesivă, după mamă și tată., trebuind să dețineți toate actele de stare civilă. ( inclusiv certificatul de căsătorie al părinților). În cadrul procedurii succesorale este necesară prezența a doi martori care vor trebui să declare dacă aceștia au fost căsătoriți sau nu. Consideră că dacă notarul nu este lămurit va putea el însuși emite adrese către instituțiile menționate pentru a afla starea civilă a părinților sau vă va trimite pe dvs pentru a avea la dosar un răspuns scris din partea acestora ( respectiv a faptului că nu există nici o informație cu privire la desfacerea căsătoriei).
hitllerista1
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua. Partajul trebuia făcut cu acordul băncii iar la acel moment soțul putea solicita băncii informațiile dorite. Din câte știu creditul poate fi preluat de către unul dintre soți cu acordul băncii. ( probabil trebuie să îndeplinească singur condițiile de creditare).
Bună. Din câte am înțeles ați formulat plângere contravențională. Umătorul termen de judecată fiind pentru administrarea probatoriului asta însemnând că una dintre părți a propus probe, probe ce au fost încuviințate ( posibil martori, efectuare de adrese). Dvstră în acest moment trebuie să studiați încheierea de ședință din data la care ați lipsit ca să vedeți ce probatoriu s-a încuviințat iar dacă s-a stabilit în sarcina dvstră ceva să vă conformați prevederilor instanței. În cazul în care nu aveți posibilitatea să angajați un avocat recomand prezența în instanța pentru că e posibil ca judecătorul să vă pună întrebări pentru a fi lămurit. În ceea ce privește lipsa de la serviciu, la solicitarea dvstră judecătorul vă ca putea elibera o adeverință care să ateste prezența dvstră în sala de judecată.
După informațiile expuse constat că este vorba despre un contract de împrumut cu garanție imobiliară, act care dacă doriți să fie înscris la cartea funciară trebuie încheiat în formă autentică. Notarul vă va putea furniza informațiile necesare după consultarea extrasului de carte funciară al imobilului.
hitllerista1
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
art 529Cod civil stabilește cuantumul pensiei de întreținere. Da, tatăl minorei poate formula o acțiune prin care să ceară modificarea pensiei de întreținere însă potrivit legii aceasta este 1/4 din venitul său lunar net
există cazuri în care suprafața din acte să nu fie aceeași cu suprafața măsurată. Eventual topograful poate fi în măsură să vă ofere aceste informații.
acțiune în instanță privind exercitarea autorității părintești. Nu contează dacă ați fost sau nu căsătoriți legal atât timp este trecut ca fiind tatăl minorei.
hitllerista1
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie să luați legătura cu banca ( băncile) pentru demararea procedurilor privind radierea ipotecilor. Prima ipotecă trebuia radiată după refinanțare, însă aceasta se face doar la solicitarea clientului întrucât sunt de achitat niște taxe ( în cadrul băncii, la notar, la cartea funciară)
Ciudat procentaj. În fine, nimic nu îi împiedică pe cei doi să dispună cum vor de dreptul lor de proprietate însă în contractul de comodat, ar trebui menționat că se dă cu titlu de folosință acea cotă de 90 % din dreptul de proprietate. NU știu dacă cei de la R.C. consideră că este suficientă decl unor coproprietari și nu a tuturor coproprietarilor. Din câte cunosc contractul de comodat se poate face pe ce construcție doriți cu mențiunea de a fi identificată expres. ( de ex daca constructia este intabulată să se menționeze nr cadastral / topografic, suprafață...).