avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Răspuns la discuția Control judiciar
Buna ziua. In cazul in care nu se dispun alte masuri, exista aceasta posibilitate.

www.asistenta-avocat.ro
Pentru divortul efectuat la notar nu este posibila remiterea unei procuri. Este necesar sa fie prezent personal.
Exista insa posibilitatea sa incheiati divortul prin instanta de judecata, situatie in care este posibila remiterea unei imputerniciri.

www.asistenta-avocat.ro
Răspuns la discuția Firma fictiva cu datorii
Buna ziua. Va recomandam sa formulati o actiune in instanta in vederea recpararii prejudiciilor creeate, deasemenea este necesar sa solicitati Registrului Comertului radierea adresei pentru firma in cauza.

-Nu vă mai faceți reclamă în interiorul mesajelor. Completați-vă numele de user / consultant-
Răspuns la discuția Dovada permis
Politia Rutiera inregistreaza in sistem aceste dovezi provizorii de circulatie
Răspuns la discuția condus fara permis de conducere
Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice
Art. 335

Conducerea unui vehicul fără permis de conducere

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Răspuns la discuția Accident pe trecerea de pietoni
Trebuie sa faceti plangere penala in termen de 3 luni. De asemenea, sa incercati sa obtineti un certificat medico-legal de la IML. Daca in certificat va fi trecut la concluzii ca i-a fost pusa in primejdie viata doamnei, sau ca in urma acestuia va ramane cu o infirmitate sau vor rezulta ca ingrijiri medicale cel putin 91 zile, atunci veti putea merge mai departe cu dosarul penal. Daca nu, aveti deschisa posibilitatea de a va fi acoperite prejudiciile pe calea unei actiuni civile.
0.11 in aer sau in sange?
Răspuns la discuția Pot pierde copilul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca fiica dvs este in pericol in acel mediu, exista posibilitatea ca fostul sot sa intenteze actiune in instanta pentru stabilirea locuintei fetitei la domiciliul sau.
Răspuns la discuția Fond
Un dosar penal poate dura intre 6 luni si 2 ani in medie. Ca si faza de judecata, depinde de instanta la care se afla si de complexitatea acestuia...intre 2-3 luni si 1 an, sa spunem, in medie.
Desigur, se poate formula o actiune in instanta prin care sa se stabileasca exercitarea autoritatii exclusive asupra copilului doar de catre dumneavoastra.