avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate animacikaa

Activitate animacikaa

ce se intampla daca cineva nu respecta interdictia de a nu parasi localitatea?
va fi arestat automat?
ce este contestatia de anulare?
daca fapta a fost savarsita in perioada in care a fost valabil legea (25 oct 2010-25 mai 2011).......sunt axact in aceeasi situatie..norocul meu e ca in perioada mentionata am facut fapta si tot in aceasta perioada am reparat prejudiciul...
te sun maine.......sanse sunt..am auzit ca unele instante deja au aplicat legea
www.avocatnet.ro/content/for...
cand o persoana are interdictia de a nu parasi localitatea trebuie sa se prezinte zilnic la politia din localitatea lui? sau cum se verifica dc respecta interdictia?
dupa cat timp si la cine trebuie sa cerem ca sa inlocuieasca interdictia de a nu parasi localitatea cu interdictia de a nu parasi tara?
cine emite interdictia de a nu parasi localitatea?
un prieten de al meu a fost retinut pt 24 ore si procurorul a vrut sa l trimite in instanta cu propunere de arestare preventiva.......iar avocata prietenului meu si procurorul "s-au inteles" ca sa nu propuna arestarea dar sa nu paraseasca localitatea.
interdictia este emisa de procuror sau de judecator?
si ce se intampla dc nu a fost indeplinita procedura de citare (adica nu este dovada de comunicare citatie la domiciliul meu-CA NU ESTE)..nu se judeca? se dispune recitarea?
Răspuns la discuția calatorie in timp
sigur ca e o eroare...dar oricum astept raspusn pt intrebare
multumesc
nu au fost respectate dispozitiile privind competenta dupa materie sau dupa CALITATEA PERSOANEI
ce inseamna mai pe larg?
sa inteleg ca daca rechizitoriul nu contine nimic despre stare mea civila si familiara,si contin informatii false privind "calitatea persoanei mele" (adica ca am fost condamnat pt tulburarea linistii publice si ultraj contra bunelor moravuri-FALS)....SE POATE OBTINE O CASARE avand in vedere ca calitatea persoanei a fost prezentat eronat?
daca in fond sunt deja la al saselea termen (fiind amanate de diferite cauze) si la al saselea tremen cu o zi inainte de proces angajez un avocat,avocatul poate sa ceara amanarea pt a studia dosarul? (dosar penal)
se admite oare? (sau angajez aiurea,el neavand timp sa studieze dosarul)
mentin ca doresc amanarea procesului cat e posibil....