avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate ligiasmeureanu

Activitate ligiasmeureanu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta e culmea,dupa ce alergi sa cauti arhiva care a fost inundata,a ars,s-a pierdut,trebuie sa cauti si ordinele de plata ca s-a virat suma.Pana in 1989 sumele se virau sigur,dupa 1989 a inceput sa nu se mai vireze constant (vezi regiile de stat) si acum noi suntem cei care pierdem . ITM si Casa de pensii sa isi caute in arhive si sa rezolve problemele pensionarilor.E o rusine ce se intampla.

Cornel Vasile a scris:

Cei care detin arhivele , ar trebui sa aiba si copii de pe ordinele de plata ale contributiilor ca sa poate mentiona asa ceva. Probabil cei care v-au emis acele adeverinte nu au decat statele de plata.

Este greu de greu ca, dupa aproape 35/40 ani, acele documente de plata mai exista si sunt pastrate in bune conditii.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati un avocat,daca societatea care a emis adeverinta,completeaza ,cu cuvantul VIRAT,adeverinta respectiva si cotestati decizia /hotararea,poate se rezolva ceva.
Daca copii sunt nelegitimi,inseamna ca nu ii poarta numele sotului,nu au fost recunoscuti,nu li s-a platit pensie alimentara deci nu au nici un drept.Poate sotul crede ca cei 2 copii sunt ai lui,dar daca nu este tatal in acte,numai daca copii cer un test ADN se poate afla daca sunt cu adevarat copii lui si atunci puteti avea probleme.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia nu are fonduri din alta parte fondurile din chirii achitate (daca aveti spatii inchiriate) si fondul de penalitati nu pot fi folosite decat pt imbunatatiri,reparatii condominium.Asa cum copiile dupa documentele lamuritoare privind listele de plata sunt achitate de cel care le solicita,asa si aceste scrisori ttebuiesc achitate de dv.Asa ar fi normal.
La bloc,avem o situatie destul de grava.2 proprietari mama si fiica,proprietare de 1 garsoniera fiica,1 apartament 2 camere mama nu platesc cheltuielile de intretinere din 2009,decat cu proces cu Asociatia.In urma cu 3 ani,mama a decedat,fiica a facut succesiunea,si continua sa nu plateasca cheltuielile de intretinere la ambele imobile.Cu hotararile judecatoresti,inregistrate la OCPI,ne-am adresat unui executor,dar tot nu am primit nici un ban.Anual,actionam in judecata,castigam,dar s-au strans per total 45.000 lei de care avem nevoie sa platim facturile Asociatiei.Putem cere in instanta vanzarea unuia din imobile si ce sanse avem ?Multumesc pentru ajutor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca concubina a trait cu tine 20 - 30 de ani,te ingrijeste si daca esti operat si daca ai cazut la pat,iar in caz ca ai decedat,pleaca din casa pe care au facut-o poate,impreuna,sau au modernizat-o impreuna etc numai cu valiza cu haine,daca exista copii di relatia anterioara.(valabil si pt el),pt in RO concubinajul nu este recunoscut ca forma de familie nefiind legalizat,cu toate ca este dorinta ambelor parti de a coabita impreuna.
Cu atentie,va puteti reface viata,iar fetita,daca intalniti un barbat adevarat,nu va simti lipsa tatalui natural.
Neurolog nu ortoped,daca este operata de hernie de disc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti-va de treaba,pentru cateva sute de lei,dati linistea dv si a copilului.Daca copilul are linie in certificatul de nastere este ok,nu veti avea nevoie niciodata de acordul tatalui sa inscrieti copilul la gradinita,scoala,activitati extra.Chiar ii puteti spune ca nu este copilul lui sa il linistiti.Va duceti viata linistite,dar se pare ca il doriti in viata dv.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bun lucru este sa va mutati cu sotia si copilul la Bucuresti,daca oricum va permiteti sa platiti o chirie.Copilul creste mai bine cu cei doi parinti langa el asa ca uitati de divort si oferiti celui mic dragoste si liniste.Ganduri bune!