Bună seara! Fiica mea este in concediul de creștere copil, la un laborator care a pierdut contractul cu Spitalul județean din Brăila, Noua firmă care a câștigat licitația a spus că preia angajații laboratorului. Pe ea ,dacă este cu contractul suspendat o preia sau îi desfacere contractul de muncă?
Eu am o intreprindere individuala -comert, cu sediul in casa in care stau si unde suntem mai multi proprietari, printre care si eu , cu contract de comodat pe spatiul unde functionez.
Factura la curent pe spatiul unde functionez este pe numele sotului meu, el fiind unul din proprietari; pot baga aceasta factura in registru de incasari si plati , la cheltuieli deductibile?
o persoana fizica care a avut o intreprindere individuala si in urma unui control de la fisc a ramas cu datorie la stat pe persoana fizica,poate apela la un lichidator sa poata beneficia de noua lege a insolventei persoanelor fizice?( mentionez ca in urma controlului intreprinderea individuala a intrat in faliment si a fost radiata de la registrul comertului)
daca o intreprindere individuala a intrat in insolventa anul trecut in iunie, iar in septembrie tribunalul a confirmat falimentul , a fost radiata de la registrul comertului , mai trebuie sa depuna declaratia 392 b, ( nu a fost platitoare de tva); mentionez ca ea a functionat pana in martie 2013.
eu sunt intreprindere individuala (avem un chiosc alimentar)
dar am si servici; pot sa-i fac sotului meu o imputernicire la notar sa stea in locul meu la chiosc cat eu sunt la servici; adica sa facem tura inversa