avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate Societatea civilã profesionalã Horia Toder ºi asociaþii

Activitate Societatea civilã profesionalã Horia Toder ºi asociaþii

Răspuns la discuția Caut avocat Arad
Buna ziua,

Pe site la rubrica Cauta consultant ( www.avocatnet.ro/content/con... .
Răspuns la discuția terenul din patrimoniu
Cand se face transferul dreptului de proprietate?
Buna ziua,

Mai intai de toate contractul de inchiriere trebuie suspus aprobarii adunarii creditorilor si mai apoi semnat de catre administratorul judiciar. Tot in sedinta in care este supus aprobarii se poate pune in discutie inaintarea de catre creditori a sumelor necesare acoperirii platii chiriei. In cazul in care acestia nu vor sa inainteze bani, plata urmeaza sa fie facuta de catre debitoare. Din pacate, in aceasta situatie, nimeni nu va poate garanta ca va primiti banii.
Incercati sa fiti mai clara. Vrei sa obtineti de la instanta o hotarare definitiva intr-un dosar in care sunteti parte? In cazul in care aceasta este intrebarea, hotararea va este comunicata, iar in cazul in care nu ati intrat in posesia ei puteti solicita de la registratura sectiei o copie a acesteia.
Nu puteti folosii in contabilitate, hotarari judecatoresti publicate in BPI, hotararri pronuntate in alte cauze decat in cele in care sunteti parte.
Art. 53 din Statutul privind organizarea şi exercitarea profesiei de practician în insolvenţă
prevede urmatoarele:
(1) Documentaţia de înscriere la examenul pentru dobândirea calităţii de practician în insolvenţă stagiar va conţine:
a) cererea de înscriere;
b) curriculum vitae şi copie de pe cartea/buletinul de identitate;
c) copie legalizată de pe diploma de licenţă în drept sau ştiinţe economice;
d) certificatul de cazier judiciar sau declaraţie notarială pe propria răspundere că nu se află în niciuna din situaţiile de nedemnitate;
e) dovada experienţei de cel puţin 3 ani de la data obţinerii diplomei de studii superioare de lungă durată.
(2) Dovada se face, de regulă, cu copia carnetului de muncă, adeverinţa pentru cei care au activat în instituţii care nu au întocmit carnete de muncă, convenţie civilă înregistrată la camera de muncă ori adeverinţă eliberată de baroul de avocaţi, copii ale unor diplome sau atestate [diploma de masterat şi /sau de doctorat, atestat de expert contabil sau contabil autorizat, auditor, evaluator autorizat, membru al Uniunii Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (UNEAR) etc.].
(3) Adeverinţa pentru persoanele care au desfăşurat activităţi practice economice va avea obligatoriu forma agreată de Uniune


[ link extern ]
Tinand cont de fatul ca societatea este in insolventa, in acest moment nu mai aveti ce sa faceti. Daca v-ati inscris la masa credala,fiind a doua categorie ce urmeaza a fi platita. Primele sume fiind cea cu procedura de insolventa, apoi sumele datotate angajatilor. Tineti legatura cu administratorul judiciar si eventual participati la adunarile creditorilor pentru a urmarii vanzarile ce urmeaza sa fie facute si distribuirea sumelor obtinute.
Buna ziua,

Singura modalitate, in acest moment, este acea de a va inscrie la masa credala a societatii in termenul prevazut. Verificati pe [ link extern ] .
Procedura insolventei, in cazul dvoastra, a inceput inainte de intrarea in viguare a legii 85/2014, prin urmare se aplica prevederile legii 85/2006.
Buna ziua,

Fara a preciza motivul pentru care a fost inchis, nimeni nu va poate spune daca este cazul si cum sa formulati cererea.
Buna ziua,

In cazul in care parintii dvoastra au girat pentru creditul ce l-ati contactat pot sa se intoarca impotriva lor. Executorul poate sa execute silit doar bunurile ce va apartin dvoastra sau a celor care au girat pentru dvoastra.