avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters30487

Activitate ContSters30487

Răspuns la discuția Anulare casatorie
Art. 19 din Codul Familiei spune ca este nula casatoria incheiata cu incalcarea art. 4( conditia de varsta), art.5( conditia de a nu fi casatorit la data incheierii unei noi casatorii), art.6( sa nu fie ruda in grad interzis), art.9( sa nu fie alienat mintal, debil mintal s.a.), art.16(consimtamantul sa nu fie dat in mod public).
La art. 21, se arata ca poate fi anulata casatoria la cererea unuia dintre soti al carui consimtamant a fost viciat prin eroare cu privire la identitatea fizica a celuilalt sot, prin viclenie sau violenta.
In aceste situatii, actiunea de anulare a casatoriei se poate formula in termen de 6 luni de la incetarea violentei ori de la descoperirea erorii sau vicleniei.
Răspuns la discuția Ma poate evacua??
Ma gandesc ca aveti si dvs. ceva acte , facturi , chitante si pe numele dvs. si veti putea demonstra ca de fapt si dvs. ati contribuit la constructia acelei case. In asemenea conditii, nu cred ca instanta ar putea dispune evecuarea dvs.
Răspuns la discuția Ma poate evacua??
daca bunul este comun( in speta apartamentul l ati achizitionat in timpul casatoriei), orice demers din partea sotul este inutil, dar daca apartamentul este bun propriu, in sensul ca a fost achizitionat inaintea casatoriei,poate cere evacuarea dvs. Va referiti la urmatorul aspect si anume"apartamentul este pe numele lui", dar nu precizati daca ati contribuit si dvs. la cheltuieli ocazionate de intretinere, rate..... etc. Atunci situatia ar sta diferit.Exista si posibilitatea ca apartamentul sa fie achizitionat inaintea casatoriei, dar sa fi contribuit si dvs. la plata acestui apartament. Dati mai multe detalii.
art. 259 C penal- denuntare calomnioasa. Faceti plangere la Parchet sau la Politie impotriva acelei persoane.
pe dvs. nu va afecteaza cu nimic instituirea ipotecii. Dvs. vindeti si primiti contravaloarea apartamentului urmand ca apoi sa se instiutuie ipoteca in favoarea bancii, pentru cumparator.
e putin cam dificil , avand in vedere faptul ca sotul dvs. nu lucreaza cu carte de munca, deci nu puteti dovedi veniturile reale ale acestuia.
Răspuns la discuția RECUPERARE DATORIE
depuneti o plangere la Politie, anexati si convorbirile de pe internet plus toate transferurile bancare.
Răspuns la discuția incredintare copii divort
Daca dovedeti ca aveti venituri,ca aveti posibilitati reale pentru intretinerea a 2 copii, ca aveti locuinta, aveti sanse mari de reusita
Discuție contestatie
nu prea am motive de contestatie in anulare, as zice ca mai multe motive am la revizuire. Ce spuneti as putea sa ma folosesc la contestatie , de aplicarea gresita a legii?
offfffffff, si eu am pierdut o!#-o