avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Activitate Birou de Mediator - Luana Nistea

Activitate Birou de Mediator - Luana Nistea

Divortul fara copii si bunuri se poate realiza si la starea civila.
Răspuns la discuția Și, ați votat astãzi? De ce?
Cu sau fara votul meu sau al altui cetatean oricum lucrurile sunt aranjate si cei care trebuie sa devina europarlamentari isi ating scopul.
In data de 18 mai au spus la tv la stiri ca politele incheiate la Omniasig sunt valabile chiar daca nu au fost inscrise in baza de date Paid. Recomandabil ar fi sa cereti lamuriri asiguratorului si daca este cazul sa reclamati la ASF si apoi politie.Succes!
Răspuns la discuția Partaj voluntar
Puteti divorta fara sa faceti partajul, partajul urmand sa-l faceti mai tarziu.
Pentru divort cu sau fara partaj, puteti incheia un acord de mediere (deci puteti apela la serviciile unui mediator). Acordul de mediere respectiv trebuie depus in instanta pentru a se deveni titlu executoriu.
Sunt de aceeasi parere cu freelis.
Si aveti mare grija pt ca in cazul nefericit al unui accident de munca fisa de aptitudine este un document justificativ de baza pt angajator.
Nici eu nu am stiut despre sistemul de mesagerie interna. Unde gasesc instructiunile de folosire ale acestui sistem? Multumesc.
Răspuns la discuția Persoana disparuta in Germania
Reclamati scris la politie si ambasada.
Răspuns la discuția Razgandire parte acord mediere
Eu am inteles foarte bine si ce ati scris si pot sa va spun, din experienta ca avocatii care au prins esenta medierii si sunt de acord sa participe in majoritatea cazurilor nu au de pierdut.
Adevarat este ca fiecare caz, depinde de mediator, clienti, avocati, de modul in care acestia percep situatia.
Exista cazuri clare in care nu se poate ajunge la nicio intelegere intre parti si numai instanta hotaraste, dupa care urmeaza recurs, etc.
Fiind profesie liberala fiecare are dreptul sa aplice sistemul de management care i se potriveste si pare eficient.
Ar fi de dorit sa nu ne mai scuzam ca suntem un popor mai putin civilizat decat alte popoare, sa luam exemplu si sa facem tot posibilul sa recuperam cat mai repede diferenta.
Răspuns la discuția Domiciliu minori
A felicita pe cineva pt hotararea luata este un alt mod de a-ti exprima o parere si implicit un sfat. Deci, scopul forumului este atins si-n acest caz. In plus, poate ajuta moral pe cel aflat in dificultate. Multumesc.
Răspuns la discuția Razgandire parte acord mediere
avocat_lasco
Exact asta este esenta medierii si de aceea este o modalitate diferita de a solutiona un conflict.Pacat ca nu sunteti de acord cu acest curent nou, modern experimentat cu succes de alte popoare considerate mai civilizate decat noi (ex. Suedia, Norvegia, etc)